María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

María Patiño es replanteja el seu futur després de quedar-se sense el seu programa

Chelo va acceptar presentar 'Socialité' durant aquest dissabte

María Patiño es va convertir en la damnificada del concurs 'Quiero dinero'. La seva amiga, Chelo García Cortés, s'enfrontava una vegada més al nou espai de ‘Sálvame Tomate' per a aconseguir embutxacar-se una bona quantitat de diners i un dels reptes va afectar directament la presentadora de 'Socialité'.

Telecinco continua amb la seva particular guerra per a guanyar en audiència a 'Pasapalabra' i per això no ha dubtat a posar en destrets als seus col·laboradors en 'Quiero dinero’, un concurs on els seus participants s'enfronten a reptes complicats i preguntes molt íntimes amb l'únic objectiu de guanyar 5.000 euros. Però l'intent de Mediaset sembla no haver assortit l'efecte desitjat, perquè dijous passat 22 d'octubre, 'Pasapalabra' marcava rècord històric amb 19,1% de share, una dura garrotada per a la cadena que veu com perillen les tardes.

María Patiño, empipada per quedar-se sense feina

La veritat és que Chelo García Cortés ha posat tot de la seva part en el concurs. L'hem vist quedar-se en roba interior, cremar una foto d'Isabel Pantoja, respondre si havia desitjat la mort del seu germà... Tot això per a guanyar diners i, de pas, aconseguir més audiència. Si Gema López va ser una de les protagonistes de les preguntes a les quals es va sotmetre Chelo en la segona part de 'Quiero dinero', ara li tocava el torn a María Patiño.

El programa va posar en la tessitura a la col·laboradora en preguntar-li si estaria disposada a substituir a María Patiño al capdavant de 'Socialité' aquest dissabte i que aquesta es quedés a la seva casa sense treballar. Després de pensar-s'ho, Chelo García Cortés va respondre que «sí», provocant l'empipament de la seva amiga. «El dissabte em puc aixecar més tard» deia Patiño una mica molesta.

Què farà María Patiño mentre Chelo presenta 'Socialité'?

«I ella cobra també el meu sou?» va voler saber María Patiño. La resposta va ser afirmativa. Jorge Javier li va proposar a María que es gravés veient el programa i aquesta va respondre que no. «No entrarà una càmera a la meva casa. Em sentiria humiliada perquè a cap presentador se li ha tret la seva feina. Estic ‘fotuda’» va respondre al mateix temps que advertia a Chelo que fes bé el seu treball i cuidés a l'audiència. «Que no baixi el programa ni una dècima» li va exigir. «Hi ha molt d'equip darrere 'currant'» advertia.

Veient que el dissabte es quedava sense feina, María Patiño va revelar al que es dedicaria durant el dia: «M'aixecaré a les deu, aniré al gimnàs, faré ioga i després vaig a la perruqueria. I si la directora de 'Socialité' ho considera, vinc a treballar a la nit. Ja que em passa això acaronaré el meu cos. Em quedo sense el meu sou i sense el meu dissabte… I passejaré a la meva gossa, que no el puc fer els dissabtes» explicava molesta.