L'error imperdonable de María Patiño amb Isabel Pantoja en ple directe

El presentador i els col·laboradors no han pogut evitar esclatar de riure després de la fallida

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño l'ha 'liat' en directe a 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' es trobava aquesta tarda parlant de la tibant relació que existeix entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja. Tot ve derivat de l'entrevista que va concedir el cantant i empresari dissabte passat en el 'Deluxe' i que ha deixat a tothom molt preocupat pels problemes de salut mental que va al·legar tenir Rivera. Algunes afirmacions apunten al fet que Isabel està totalment distanciada del seu fill quan més el necessita.

De fet, Kiko ha dit a vegades que la seva mare és Isabel Pantoja artista les 24 hores del dia, donant a entendre que això no li permet ser una dona senzilla i exercir de manera natural el paper de mare. En el cas de María Patiño ha viscut diferents etapes a conseqüència de la relació que té amb la cançonetista, i encara que ara les coses estan una mica millor que en el passat, el que ha ocorregut avui pot canviar-ho tot.

Patiño ha volgut valorar el paper d'Isabel Pantoja en la vida del seu fill i sense voler ha dit «és més mare que la puta». Un error que Jorge Javier Vázquez ha escoltat perfectament i que ha demanat repetir en bucle a l'equip de realització. María s'ha justificat dient que li ha fallat el subconscient per què volia dir que la deixessin parlar d'una ‘punyetera’ vegada, una excusa que no ha convençut per a res als seus companys.

L'error podria convertir-se en un seriós problema per a la cadena

El programa de Telecinco s'emet pràcticament de manera íntegra dins d'un horari protegit. Per aquest motiu, s'acostuma a utilitzar un llenguatge en clau per a poder dir unes certes coses sense acabar vulnerant la normativa vigent i que fa referència al contingut i vocabulari que s'utilitza en les franges protegides.

En aquesta ocasió, la paraula pronunciada per Patiño no es pot dir i segurament s'entendria com un error però potser complica la situació el fet que hagin repetit la paraula fins a tres ocasions diferents.


Comentaris

envia el comentari