La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño, dràstica a 'Sálvame': «N'estic farta, que no tornin»

La col·laboradora de Sálvame va carregar durament contra les Campos després del Deluxe del dissabte

María Patiño ha esclatat contra les Campos després de l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a Maria Teresa dissabte passat en el 'Deluxe'. La col·laboradora de l'espai de Mediaset ha afirmat sentir-se enfadada: «Estic farta de les tres. Si aquesta cadena és una merda, si els fan la vida impossible, si aquí hi ha gent dolentíssima, si creieu que sou unes víctimes de la societat i que volem arrossegar-vos per aquí, el que heu de tenir és la dignitat de marxar».

Després, l'estrella de 'Socialité' ha enviat un 'encàrrec' a Terelu Campos: «Va ser la teva mare la que no va estar a l'altura amb Jorge Javier Vázquez. És una senyora que està acostumada de les seves filles i de la seva néta que el món està en contra vostra. Aquesta és la realitat del que jo veig a la televisió. No estic amb elles al menjador de casa».

«Amb les Campos la gent s'ha portat, en l'àmbit personal, excepcionalment amb elles»

La periodista gallega ha estat molt directa amb les seves paraules cap a les Campos: «Aquí, amb Terelu, amb Borrego i amb Campos la gent s'ha portat, en l'àmbit personal, excepcionalment amb elles. Parlo del meu amic Jordi, de la meva amiga Mila, d'Alonso Caparrós en el seu dia, dels directors... Perquè Terelu Campos venia a treballar. I conec gent que s'ha matat per elles», ha sentenciat Patiño.

La col·laboradora ha lamentat la decepció de Jorge Javier després de l'entrevista, a la qual es va referir el mateix presentador aquest dimarts. 

Mila Ximénez també va carregar contra María Teresa Campos

A més, la col·laboradora ha apuntat que s'alegra que Terelu Campos estigui ajudant a Mila Ximénez en la seva lluita contra el càncer que pateix des de fa mesos. Així, la col·laboradora també ha volgut opinar sobre l'actitud de les Campos amb Vázquez. «Teresa s'estava cavant una fossa», ha dit i ha afegit: «No sabia que li tenia tanta ràbia a Jorge Javier».