Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño sap que hi ha un altra dona i perd la il·lusió

María Patiño va confessar que havia començat una relació important

María Patiño, una de les presentadores més populars de la petita pantalla, va confessar que havia conegut en persona Victòria Frederica. La periodista estava il·lusionada amb aquesta nova relació, però ara ha descobert que una altra dona s'ha creuat pel seu camí. Estem parlant de la seva antiga companya Paz Padilla, humorista i actriu de professió.

María Patiño va revelar a Socialité, programa que presenta els caps de setmana a Telecinco, que havia tingut una trobada amb la neboda del rei, Victòria Frederica. Viuen al mateix barri, una de les zones més exclusives de Madrid, i totes dues estaven passejant les seves mascotes. La gallega va fer broma amb aquesta nova amistat i fins i tot va arribar a dir que algun dia menjaria amb la infanta Elena, mare de Victòria.

María Patiño plorant
María Patiño s'ha convertit en la cara més amable de la petita pantalla | Europa Press

María s'ha quedat realment sorpresa en veure que Paz Padilla ha seguit els seus passos i l'andalusa ha anat molt més enllà. Paz ha tingut una cita amb la neboda del rei perquè totes dues estan relacionades amb el món de les influencers. L'antiga presentadora de Sálvame ha publicat una imatge al seu Instagram que demostra la seva bona relació amb la jove.

María fa molt de temps que treballa a la premsa del cor i sap perfectament el que ha de fer per no cridar l'atenció. No se sent còmoda sent protagonista de cap notícia, vol que el públic en parli per la seva feina. Però gaudeix d'una connexió especial amb els seus espectadors de Socialité, per això els va explicar allò de Victòria.

Història d'instagram de Paz Padilla
María Patiño ja coneix la nova amiga de Paz Padilla, Victòria Frederica | Catalunya Diari

Patiño ha descobert que la neboda més glamurosa de Felip VI té una nova amiga que fa unes setmanes formava part de Telecinco. La presentadora va ser acomiadada d'un moment a l'altre i la revista Lecturas va anunciar la notícia a la portada. Aquest atreviment no ha agradat gens a Paz, que ha demandat la cadena perquè creu que el que ha passat podria ser il·legal.

María Patiño coneix els plans de Paz

María estava il·lusionada perquè pensava que havia connectat amb Victòria Frederica, però tot ha canviat des de l'aparició de Paz Padilla. La filla de la infanta Elena no vol saber res del món del cor, per això ha fet amistat amb l'humorista. Ella ja no forma part de Telecinco i guarda una relació estreta amb el món de la moda.

Patiño sap que Paz, la seva antiga companya, ha posat a treballar els seus advocats perquè considera que el seu acomiadament va ser improcedent. La gaditana està dolguda perquè havia signat un contracte de cadena, és a dir, li havien promès diversos programes. De sobte, però, van decidir prescindir del seu talent i l'excusa que han posat no ha estat aprovada per cap espectador.

▶️ Paz Padilla habla de su rara enfermedad

La mare d'Anna Ferrer va tenir un enfrontament amb Belén Esteban: 'La princesa del poble' el va ofendre i ella va decidir sortir del plató. Els seus responsables consideren que aquest gest és intolerable, per això no vol continuar comptant-hi. Tot i això, no és la primera persona que abandona les instal·lacions de Telecinco abans d'acabar les seves funcions.

María Patiño va presumir de la seva relació

María els va explicar als espectadors de Socialité que el gos de Victòria Frederica havia entaulat un bonic vincle amb la seva gossa. La neboda del rei va adoptar la seva mascota fa unes setmanes, gest que també va estar carregat de polèmica. És una espècie exòtica, un gos llop txecoslovac que requereix massa cura.

Paz Padilla ha publicat una fotografia que demostra que ella també coneix el nou company de Victòria. Anna Padilla, filla de la comunicadora andalusa, ha estat testimoni d'aquesta bonica trobada. Totes tres estan unides per una mateixa passió: el món de la moda.