María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño, humiliada per Fidel Albiac i Rocío Carrasco en directe: «Pestiño»

Fidel Albiac i Rocío Carrasco han deixat molt clar el que pensen de la col·laboradora

La nit de la històrica entrevista de Rocío Carrasco està donant per a molt, i és que després que Fidel Albiac hagi entrat en directe per a transmetre-li tot el seu suport a la seva dona, María Patiño no ha pogut evitar veure's involucrada enmig d'una batussa en la qual no ha sortit molt ben parada.

Així, entre altres coses, Carrasco ha acusat la periodista de mentir deliberadament. «Tu has dit en un plató que jo em vaig negar a fer una mediació amb la meva filla», l'ha acusat en directe. A més, ha assenyalat que Patiño ha jutjat sense saber al seu marit, Fidel Albiac.

«Tu coneixes a Fidel Albiac? Com pots jutjar a una persona que no coneixes?», li ha retret. Encara que la garrotada no acaba aquí. A això, se sumava l'atac directe d'Albiac, qui a més s'ha vist les cares en un jutjat amb el marit de Rociíto després que ell denunciés a la periodista per danys psicològics després de la informació falsa que ha publicat en contra seva.

«Tu has estat molt de temps en silenci. Això ha donat peu a equívocs. I aquest silenci teu i aquesta ambigüitat de no explicar les coses i aquest no saber què et succeïa jo vaig percebre no que t'estava protegint, sinó que t'estava aïllant», ha explicat Patiño sobre la percepció que tenia ella d'Albiac.

«M'han posat milions de draps des del minut zero... però, què faig», ha sentenciat llavors Fidel llançant, a més, un dard molt clar a la família de la seva dona, els qui sempre l'han titllat de manipulador i d'haver tingut a Rocío aïllada.

Això sí, no ha dubtat a donar-li la raó a Patiño després que hagi afirmat que el silenci ha jugat en contra de la veritat de Carrasco. «María Patiño té raó, el silenci ha perjudicat», ha assenyalat.

La guerra entre la presentadora de 'Socialité' i Carrasco ha aconseguit el seu punt àlgid després que tant ella com el seu marit Fidel, hagin arremès amb duresa contra Patiño per la quantitat de mentides que ha dit en contra seva. «María Pestiño», ha arribat a insultar-la Albiac.

Això sí, ella no s'ha deixat acoquinar i ha seguit amb la seva versió, defensant que la informació que sempre ha ofert ha estat certa, defensant alhora el seu paper com a professional. De fet, s'ha defensat i ha al·legat que si en alguna cosa s'ha equivocat, es deu res més que a un error periodístic.

«Quan ens convé és veraç i quan no ens convé és un error periodístic», ha apuntat Rociíto, qui a poc a poc començava a perdre la paciència. «Però Fidel no havia entrat a parlar amb mi?», ha assenyalat atabalada davant el to que estava adquirint l'entrevista.

Fins i tot les xarxes socials han aplaudit el repàs de Carrasco a María Patiño, a la qual molts han vist molt poc encertada durant la seva intervenció.

«María Patiño prefereix a un home com Antonio David que tracta malament en el privat, però menteix en televisió, que a un home com Fidel que cuida a Rocío Carrasco, però calla públicament», «María Patiño voldrà protagonitzar el programa i no deixarà parlar a ningú», «Quina meravella el clatellot de Fidel i Rocío a la Patiño! Veure-la amb la cua entre les potes és el millor de tot. Que poc professional i patètica la senyora Patiño» o «María Patiño sabent més de la vida de Fidel que el mateix Fidel. Aquesta dona no deixa de fer el ridícul», són alguns dels comentaris que han inundat les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.