Primer pla de María Patiño amb els ulls molt oberts

María Patiño, impactada amb els canvis que hi haurà a 'Sálvame'

Kiko Hernández ha sorprès amb el canvi d'imatge

Kiko Hernández és un dels últims col·laboradors de 'Sálvame' que ha passat per xapa i pintura.

Com moltes altres cares famoses de la televisió, el madrileny s'ha fet més d'un retoc estètic per a tenir més bon aspecte.

Així doncs, recentment acudia a la seva clínica de confiança per a fer-se un lífting que no requereix passar per quiròfan. I va fer una publicació a Instagram en què va descriure en què consistia la tècnica que li havien fet: «Més de 550 impulsos de radiofreqüència, la més potent del sector mèdic».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández s'ha fet un altre retoc estètic | Telecinco

Un tractament indolor i gràcies al qual el tertulià podrà lluir un cutis envejable, ja que «reafirma, redensifica i estimula la pell, prevé i combat la flaccidesa i genera col·lagen».

Això sí, ha desemborsat una suma de diners considerable per a donar-se aquest caprici, que té un preu de ni més ni menys que 1.800 euros.

D'aquesta manera, Kiko se suma a la llista de col·laboradors que recorren a la cirurgia estètica per aconseguir la seva millor versió.

Sens dubte, María Patiño és una de les cares de Telecinco més assídues a aquest tipus de tractaments. Ella mateixa ha reconegut que pateix la síndrome de Peter Pan i que li fa por envellir.

Fa poc, la presentadora de 'Socialité' tornava a passar per quiròfan per a fer-se una elevació de glutis.

«Aquesta nova tècnica consisteix en microinfiltracions d'àcid hialurònic i fils líquids, és a dir, estimuladors de col·lagen i elastina per elevar-los amb un toc molt 'push'».

María Patiño molt seriosa
María Patiño és assídua als centres d'estètica | Telecinco

«Es du a terme amb anestèsia local i no exigeix hospitalització», explicava als seus seguidors.

Patiño mai ha tingut problema a reconèixer que s'ha fet més d'un retoc.

Fins ara, la periodista s'ha posat bòtox «al front, a les potes de gall i a l'entrecella». I també s'ha injectat àcid hialurònic sota els ulls i als pòmuls.

▶️ Estupor por lo que hace Mercedes Milá con su cuerpo

Kiko Hernández s'apunta a la moda dels retocs estètics

María Patiño, a més,  s'ha fet una rinoplàstia, una operació de pit i una liposucció.

Un altre col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, també ha fet tot el possible per a tenir bon aspecte als 60 anys.

Entre els últims retocs que s'ha fet destaquen una marcació abdominal i una blefaroplàstia per a treure's la pell sobrant de les parpelles.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Molts col·laboradors de 'Sálvame' han recorregut a la cirurgia plàstica | Mediaset

«M'he fet una cosa a l'orella i allò dels ulls i m'he extret les glàndules mamàries, perquè no compleixen cap funció biològica i poden produir un càncer de mama», explicava.

«També és per a marcar el pectoral, i quasi no fa mal. El que sí que és molest és això de l'abdomen, perquè és una liposucció en què m'han tret moltíssim greix. Concretament, tres litres. No sabia que en tenia tant. En tenia, sobretot, als flancs».

Kiko Hernández, però, ha estat una mica més discret respecte a aquest tema. El col·laborador sempre ha manifestat la por que el resultat no sigui com ell vol o que se li canviï l'expressió de la cara, que tant el caracteritza.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández sempre ha sigut bastant discret amb la seva vida personal | Telecinco

De fet, tothom està pendent del més mínim retoc que es pugui fer el col·laborador. Fa un temps, Hernández va explotar pels atacs que havia rebut després que molts insinuessin que s'havia retocat la cara.

«Tanta història amb el canvi de look…», deia després d'haver-se tenyit els cabells amb un to cendra.

«Estava cansat dels cabells blancs de l'avi de Heidi», assegurava. «Res més», insistia el col·laborador. «Ni retocs ni res a la cara. Una mica de raigs UVA, això sí».

Sembla que Kiko ha acabat perdent la por de passar per quiròfan per a millorar el seu aspecte, i ara pot dir que ell també ha sucumbit als encants de la cirurgia plàstica.