María junto a su pareja Ricardo

María Patiño no desconnectarà de la feina aquesta Setmana Santa

La presentadora es queda aquests dies al capdavant de ‘Sábado Deluxe’ i ‘Socialité’

Les vacances de Setmana Santa ja és aquí. El més habitual és que s’aprofitin aquests dies per viatjar a la platja o la muntanya, per desconnectar de la rutina i de la feina. Però algunes persones no tenen aquesta sort i han de seguir atenent els seus compromisos professionals. Aquest és el cas de María Patiño, la qual estarà durant aquest cap de setmana al capdavant dels programes ‘Socialité’ i ‘Sábado Deluxe’.

L’anunci de la notícia

«Aquesta Setmana Santa em quedo sense vacances però em quedo al vostre costat». D’aquesta manera va anunciar la gallega la notícia a través de Twitter. Segons les seves paraules,  la presentadora ha optat per trobar un punt positiu a la situació, recordant que estaria molt a prop de la seva audiència durant aquests dies festius. En concret, continuarà sent la conductora de l’espai ‘Socialité’, i d’altra banda, dissabte substituirà Jorge Javier Vázquez al programa ‘Sábado Deluxe’.  

Tot i la important càrrega de feina que haurà d’assumir Patiño aquests dies, la gallega ho afrontarà amb molta energia perquè ja va gaudir d’uns dies de vacances el passat mes de febrer.  La gallega va aprofitar l’ocasió per visitar Canàries amb la seva parella Ricardo Rodríguez. Aquest viatge va servir per posar fi als rumors que insinuaven que la parella estava passant per una crisi sentimental després de 12 anys junts.

L’escapada a un balneari amb Mila

Pel que fa a l’any passat, la presentadora va poder gaudir d’uns dies de descans coincidint amb la celebració de Setmana Santa. María va programar una escapada amb la seva companya de feina i amiga, Mila Ximénez. Totes dues van desconnectar de la rutina en un balneari de Medina del Campo (Valladolid). En aquell moment, van compartir a les xarxes socials alguns moments del seu viatge, deixant clar que s’ho havien passat d’allò més bé.

Una altra de les grans amigues que la gallega té en el seu entorn laboral és, sense cap mena de dubte, Belén Esteban. En aquest sentit,  Patiño tindrà un paper clau a la boda de la seva amiga i ja ha anunciat que ha escollit el vestit que lluirà durant l’enllaç, que se celebrarà el pròxim 20 de juny.

Belén Esteban amb els testimonis de la seva boda
Belén Esteban amb els testimonis de la seva boda | Instagram