Fotomuntatge de María Patiño i Pocholo amb la cara pixelada

María Patiño passa del seu marit per anar-se'n amb un històric de Telecinco

La presentadora s'ha posat molt nerviosa, amb sufocacions, en directe

A María Patiño li agrada molt la seva feina, i això es nota a cada minut de televisió que protagonitza. És una de les cares més polivalents de les que ara mateix Mediaset té en nòmina.

Presenta 'Socialité' i, esporàdicament, 'Viernes Deluxe'. També és col·laboradora a 'Sálvame', ha presentat el 'Lemon Tea' i participa en programes especials quan se la requereix.

En tot el que fa, hi posa passió, ganes, empenta i ímpetu. És de les tertulianes que ve amb els deures fets, amb els personatges estudiats i les preguntes clau preparades. Per aquest motiu, és una aposta segura als programes del cor.

▶️ La violenta amenaza que pone en apuros a Ana María Aldón

María és molt gelosa de la seva vida privada. No obstant això, tothom sap que té un fill i que el seu marit és el veneçolà Ricardo Rodríguez, que veu com moltes nits de cap de setmana la seva dona no és a casa.

Ha de treballar, i no li importa que la feina li impedeixi fer vida familiar i descansar durant el cap de setmana. I és que, entre 'Sábado Deluxe' i 'Socialité', María es passa pràcticament tot el cap de setmana treballant.

Per acabar-ho d'adobar, aquesta vegada, Ricardo ha sigut testimoni de com la presentadora perdia els papers amb un dels convidats del programa.

María Patiño, nerviosa i sufocada davant del famós que ha entrevistat

María Patiño ha entrevistat Pocholo Martínez-Bordiú. L'aristòcrata establert a Eivissa ha passat pel programa de Telecinco per a fer un repàs de la seva vida i per a fer saber que actualment està molt bé.

Pocholo Martínez-Bordiú
María Patiño troba que Pocholo és molt atractiu | GTRES

Pocholo segueix tenint l'atractiu de sempre i el carisma que el va fer famós. Més tranquil i serè, continua vivint intrèpidament i està bolcat en desenes de projectes.

Durant l'entrevista ha tractat diversos temes. María Patiño li ha anat fent preguntes, però l'ambient s'ha caldejat quan han començat a parlar de parelles i amor.

María no parava de tocar-se els cabells i torçar el cap. Estava nerviosa, sufocada. Fins que ha començat a explicar el que sentia, mentre imaginava Pocholo en una situació íntima. «A mi em faria pànic estar amb tu tots dos sols en un lloc privat».

María s'imagina una situació íntima entre Pocholo i ella

La presentadora ha argumentat: «D'una banda, tens una part sensible que m'atreu, però de l'altra, tinc la sensació que m'arrencaràs la roba amb la boca».

Primer pla de María Patiño
María Patiño és una de les estrelles de Telecinco | Europa Press

Pocholo reia, juganer amb les sensacions de María. «Pot ser», li va respondre. Jorge Javier Vázquez s'ha afegit a la festa detallant el que li deia la directora del programa per l'orellera: «I això et fa por, filla meva?».

Lydia Lozano, que coneix Pocholo des de fa molts anys, ha afegit: «És supercarinyós», i Kiko Matamoros ha  rematat: «Però, aviam, te n'has anat al llit amb ell?».

María Patiño es petava de riure, recolzada a la cadira i mirant Pocholo amb un posat entre murri i divertit. Kiko l'ha tret de dubtes amb aquesta informació: «Jo tinc referències que és una bèstia al llit. M'ho ha dit més d'una dona».

Així, Patiño reforçava la seva tesi: «Que t'ho arrenca tot, vaja».

La conversa s'ha produït en un clima distès i amb aquest esperit lliure i divertit que només Pocholo sap transmetre al seu entorn. El cosí de Carmen Martínez Bordiú s'ha mostrat molt simpàtic i sincer i ha explicat anècdotes poc conegudes de la seva vida.

Viu i treballa a Eivissa, d'on no es pensa moure, i confia que aquest any a l'illa es reactivarà definitivament el turisme.

Tornant al tema íntim, que ha deixat María Patiño intrigada i sufocada, Pocholo ha explicat que abans donava molta més importància al sexe, però que amb el pas dels anys s'ha tranquil·litzat.