María Patiño al plató de 'Sálvame Deluxe'

María Patiño encén les xarxes posant sense roba durant les vacances

María Patiño comparteix unes fotografies sense roba que no han deixat indiferent a ningú

María Patiño ha decidit compartir a les seves xarxes unes fotografies seves sense roba. Així mateix, tots els estius les xarxes socials s'omplen d'instantànies dels famosos que aconsegueixen encendre més l'ambient.

Aquests comparteixen els llocs als quals van de vacances, els 'looks' que llueixen durant aquestes o les activitats que fan. Tanmateix, aquesta tècnica els porta bons i mals resultats.

D'una banda, eviten que la premsa els segueixi i els facin un robat durant la seva època de descans. I de l'altra, donen pistes molt importants sobre la seva ubicació que pot ocasionar que apareguin els fotògrafs indesitjats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els col·laboradors de 'Sálvame' són dels personatges més actius a les xarxes durant la temporada estival. Alguns com Anabel Pantoja o Belén Esteban comparteixen en les seves xarxes el meravellós que està sent el seu estiu.

Sense cap mena de dubte, una de les col·laboradores més buscades és María Patiño. I és que aquest any la presentadora ha decidit publicar una imatge que ha encès les xarxes.

María Patiño, una fotografia que aixeca passions

La periodista ha volgut passar uns dies a la platja per desconnectar abans de tornar a la feina. Aquesta setmana ha compartit una imatge en el seu perfil d'Instagram que ha encès als seus seguidors.

Patiño es troba actualment gaudint d'una etapa de la seva vida molt tranquil·la. Allunyada de les polèmiques i enfrontaments amb els seus companys, la presentadora ha posat terra pel mig per recarregar piles.

De fet, aquesta situació favorable en la seva vida ha estat destacada per ella mateixa en el seu perfil social assegurant que és impossible amagar la felicitat. A més, assegura que no vol perdre aquesta sensació per res ni per ningú.

Abans de posar-se de nou als comandaments de 'Socialité', la periodista ha agafat uns dies per passar-los amb el seu marit i el seu fill. A més de descansar, ha decidit celebrar el seu aniversari amb la seva família a la costa.

Aquesta és una ocasió especial, ja que aquest passat 15 d'agost va complir 50 anys. Però el motiu principal que va fer que avancés la celebració és que aquell dia li tocava presentar el seu programa.

Aquesta sensació d'eufòria la va portar a publicar una fotografia sense roba que està encenent les xarxes socials. «Salvatge! Estat natural» és el comentari amb el qual ha acompanyat la imatge.

A la imatge s'aprecia a la col·laboradora en 'topless' mirant cap a l'horitzó. Es troba escabellada i asseguda en una imponent pedra davant de la immensitat de la mar.

Aquesta foto no només desperta l'interès dels més curiosos, sinó que també transmet un missatge molt profund. S'hi pot apreciar el simbolisme amb l'estat actual de la seva situació professional i personal.

Tranquil·litat, serenitat, llibertat són alguns dels missatges que ens transmet en la seva fotografia. Aquesta sensació de despreocupació i naturalitat és la que vol mantenir per a la resta de la seva vida.

Agost, el mes preferit per María Patiño

El mes d'agost sempre li porta bons moments i records a María Patiño. I tot perquè el 15 d'agost, a més de ser el seu aniversari, també és el seu aniversari de casament amb Ricardo Rodríguez.

La cerimònia va tenir lloc fa uns anys a Sri Lanka d'una manera molt especial. Una celebració íntima a la qual van acudir molt poques persones i no els va semblar del tot bé als seus companys.

De la mateixa manera, aquest mes li porta llargues hores de treball. A més del seu habitual lloc de col·laboradora a 'Sálvame' i presentadora de 'Socialité', la periodista s'ha de fer càrrec de 'Sábado Deluxe'.

Tot i això, ens encanta veure a María gaudir de les seves merescudes vacances abans de tornar a donar-ho tot a la televisió. Esperem que aquest descans li hagi donat energia per tornar a la càrrega.