María Patiño, en el punt de mira per les declaracions d'un col·laborador de Telecinco

El paparazzi ha tornat a atacar a la presentadora de 'Socialité'

La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa
Diego Arrabal posa a María Patiño entre les cordes | Telecinco

Diego Arrabal ha deixat de col·laborar en 'Viva la vida', però abans de marxar, el paparazzi més controvertit de Telecinco ha posat a María Patiño entre les cordes. Un cop més, Arrabal ha atacat la presentadora de 'Socialité' on més li dol: tacant el seu nom i deixant la seva moral per terra.

María Patiño es deixa fer fotos pels paparazzis

Fa anys que el paparazzi va deixar de treballar a 'Sálvame'. Possiblement, el programa va agrair que marxés, ja que tenia poca sintonia amb alguns dels col·laboradors del programa presentat per Jorge Javier. Diego Arrabal es va guanyar un gran nombre d'enemics, entre ells Gustavo González, amb qui va fundar una empresa que va acabar trencant-se.

El col·laborador de 'Viva la vida' va contestar les preguntes d'Emma García sobre els seus antics companys, als quals va qualificar de manera despectiva com «famosets» i va posar en el punt de mira en especial a María Patiño, de la qual va deixar caure una bomba. «És com aquesta que va de presentadora i diu que els paparazzis li fan fotografies i és ella mateixa qui porta el fotògraf al viatge perquè li faci les fotos», va revelar Diego Arrabal.

María Patiño, com altres col·laboradors de 'Sálvame', ha estat protagonista de diversos reportatges a les revistes del cor, on l'hem pogut veure gaudint de les seves vacances. Diego Arrabal té molt clar que aquests posats han estat pactats per la presentadora de 'Socialité', i així ho explicava a 'Viva la vida'. 

No és la primera vegada que s'acusa María Patiño de pactar amb algun fotògraf un dels seus posats que, segons ella, són robats. Fa mesos, Antonio Montero també va insinuar a 'Sálvame' que Patiño consentia que se li fessin fotografies mentre era a la platja. Una insinuació que va provocar la ira de Patiño. «Va donar a entendre que estava pactant amb la premsa», va dir molt enfadada amb el paparazzi, amb el qual va acabar tenint una tremenda discussió.

Ara és Diego Arrabal qui torna a rescatar aquesta vella història i posa en dubte la moral de María Patiño, que sempre ha intentat mantenir al marge la seva vida privada, evitant que la premsa li faci fotos quan es troba fora de la televisió.


Comentaris

envia el comentari