IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Patiño, a un pas de perdre 'Socialité'

La decisió es coneixerà aquest cap de setmana dins del programa

María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño seguirà col·laborant a 'Sálvame' | Telecinco
 

El 'Merlos Place' està esquitxant a tots, i si no que li diguin a María Patiño. Una tafaneria de Kiko Hernández va deixar al descobert la poca gràcia que li fa a Alexia Rivas tenir com a presentadora de 'Socialité' a María Patiño.

A més, va explicar que existia un missatge que havia enviat la reportera a Núria Marín, la presentadora substituta del programa dels caps de setmana, en el qual li deia que li agradava com ho feia i a més, s'aventurava a dir que ho feia molt millor que la Patiño.

Durant la setmana, 'Sálvame' ha anat contactant amb alguns dels companys d'Alexia i María a 'Socialité' i, entre altres coses, se'ls ha preguntat a quina de les dues conductores preferien, però aquests s'han decantat per no posicionar-se.

Però atenció, perquè això canviarà en les pròximes hores. El programa ha anunciat que dissabte duran a terme una votació en directe, on redactors, reporters, productors, càmeres i altre personal del format hauran de decantar-se per María Patiño o Núria Marín.

 

María Patiño posa el seu càrrec a disposició de la productora

Giovanna González, reportera de 'Socialité', ha dit que el resultat del sondeig serà vinculant i que, un cop es conegui el resultat, la direcció del format prendrà les mesures oportunes que es considerin. Davant d'això, María Patiño ha avançat que si el resultat és contrari a la seva persona, serà ella mateixa qui renunciï al seu lloc de treball en el programa dels caps de setmana.


Comentaris

envia el comentari