María Patiño relata com es va perdre al metro per anar a treballar i rep crítiques

Aquest diumenge, la presentadora sí que ha pogut arribar a plató de Telecinco per conduir 'Socialité'

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño, en una imatge d'arxiu a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

María Patiño ha viscut una autèntica odissea al Metro de Madrid. La presentadora de 'Socialité' ha relatat en directe l'aventura que va suposar per a ella agafar el metro i arribar a temps a les instal·lacions de Telecinco per conduir el programa d'aquest diumenge. «Jo arribo a 'Socialité' encara que sigui nedant, però bé, a la fi ho he aconseguit, això sí, agafant el metro», ha anunciat la periodista al el començar el seu programa. La presentadora s'havia proposat anar aquest diumenge a treballar a qualsevol preu després d'haver presentat el programa d'aquest dissabte des de la sala d'estar de casa seva.

María Patiño torna a Telecinco després d'haver presentat 'Socialité' des de casa

A l'igual que milers de madrilenys, María Patiño es va quedar aquest dissabte atrapada a casa pels estralls causats per la borrasca Filomena a la Comunitat de Madrid, que va deixar desenes de carreteres tancades i carrers desbordats per la densa capa de neu que es va acumular en qüestió d'hores. La mobilitat de dissabte a la capital estatal va ser d'allò més complicada, deixant només dues opcions per poder desplaçar-se pel centre: a peu o amb metro.

Després de parlar amb els seus caps i explicar-los que no tenia manera d'arribar a plató per culpa del tancament de carreteres, María Patiño va decidir conduir el programa des de casa seva i amb el suport dels seus companys des del plató. «Els meus companys han pogut arribar a primera hora del matí a la redacció. Tinc l'ajuda de tots ells. Especialment la de la meva companya Giovanna González», deia María Patiño vestida amb roba d'esquí des del sofà del seu àtic situat en ple centre madrileny.

María Patiño, avergonyida per quedar-se a casa, es desplaça a la feina amb metro

No obstant això, la també col·laboradora de 'Sálvame' es va quedar amb un amarg sabor de boca en presentar el programa des de casa mentre els seus companys sí que estaven a les instal·lacions de Telecinco després d'haver-s'hi desplaçat en metro. «M'heu donat una lliçó de professionalitat», comentava la presentadora al seu equip. La veritat és que María Patiño es va sentir avergonyida per no ser a plató amb ells i va prendre la decisió en ferm d'anar a treballar aquest diumenge, tot i que això comportés anar-hi en transport públic.

«Ahir em feia molta vergonya de veure a tots els meus companys aquí, així que avui tinc un compromís amb vostès i aquí estem», ha dit la periodista als espectadors abans de confessar que havia viscut una «aventura divertida» en perdre's al metro de Madrid. A l'hora d'explicar com ha estat el seu periple viatjant en transport públic, María Patiño ha aclarit d'entrada que «no em posaré aquí com una aventurera, quan és el més comú que fan tots els éssers humans en el seu dia a dia». «Tothom agafa el metro, però jo m'embolico, perquè sempre he estat més d'autobús. He vingut acompanyada, i tot i així m'he perdut», ha assegurat la periodista abans d'explicar que un senyor molt amable l'ha ajudat a canviar de línia.

Tot i aquest aclariment, la veritat és que molts usuaris no s'han pres gens bé l'anècdota de la periodista, que ha documentat la suposada aventura a través del seu compte d'Instagram i ha deixat en evidència que no sol utilitzar el transport públic. «Dius que et feia vergonya que els teus companys (ells i elles molt responsables) anessin a treballar i tu no. Més vergonya és considerar una odissea viatjar en metro», escrivia un usuari a Twitter. 


Comentaris

envia el comentari