María Patiño respon a Gloria Camila amb diversos 'zasques'

La presentadora, lluny d'enfadar-se, ha contestat amb elegància i ha llançat diversos dards enverinats a la filla d'Ortega Cano

Imagen del programa 'Socialité'
Imatge del programa 'Socialité' | Telecinco
 

María Patiño ha trencat el seu silenci tan sols una setmana després que Gloria Camila Ortega critiqués durament el programa 'Socialité'. Després de diversos dies rumiant una resposta adient per l'ocasió, finalment la presentadora del programa li ha dedicat unes paraules a la filla de 'la més gran' que de ben segur no l'hauran deixat indiferent.

«No m'agraden les persones que viuen constantment en el conflicte»

«Fa una setmana que espero aquest moment», començava explicant Patiño, fent patent que tenia moltes ganes de dir la seva opinió al respecte. «Sempre he admirat la gent jove perquè és descarada, i perquè és rebel, però no m'agraden les persones que viuen constantment en el conflicte», va dir la presentadora en referència a l'actitud agressiva que tant caracteritza a Gloria Camila. «Desconfies massa de la gent, vius constantment pensant malament dels altres», es queixava la col·laboradora de Telecinco.

Al llarg del discurs, Patiño anava combinant frases més suaus i conciliadores amb autèntics punyals enverinats, com per exemple quan va començar clamant que «sé que has viscut situacions molt dures», per continuar declarant que «conec gent amb menys recursos que tu, amb situacions més dures que tu, que miren a la vida amb sentit de l'humor,i donant gràcies per tot allò que tenen».  

Gloria Camila y Kiko en 'Supervivientes'
Gloria Camila i Kiko a 'Supervivientes' | telecinco
 

La presentadora va mantenir aquesta tònica de soltar-ne una de freda i una altra de calenta, i a la vegada intentant treure importància a l'assumpte amb les següents paraules: «Et prometo que allò que no ens ha molestat gens és que no t'agradi el programa, però jo aprofito per donar les gràcies al públic, ja que és per ells que estem aquí».

 

María Patiño va voler ressaltar la feina que duen a terme els seus companys

I, en aquest moment, es va obrir la veda i María Patiño va dedicar a la filla d'Ortega Cano una de les crítiques més dures –i a la vegada, més subtils– que probablement li han dit en tota la seva vida. «També et dic, Gloria, que si algun dia vols venir a treballar, tots els dies, pels diners que cobren els meus companys, durant més de vuit hores, i tens la capacitat de fer un programa millor, sense demanar permís a la direcció jo et dic que estàs més que convidada».

Patiño va acabar d'arrodonir el discurs clamant que «tu vens els dimecres, inclosos els diumenges, i ja veuràs com entendràs com n'és, de difícil, fer un programa cada dia». Però, perquè el final no fos tan punyent com la resta de discurs, la presentadora va endolcir la cloenda intentant mostrar una mica de comprensió cap a Gloria Camila, que no devia saber ni on amagar-se ja: «De totes maneres, ja et dic, considero que ets molt jove i et queda moltíssim per aprendre».

Fotomontaje de María Patiño y Gloria Camila
Fotomuntatge de María Patiño i Gloria Camila | Catalunya Diari
 


Comentaris

envia el comentari