María Patiño molt seriosa

María Patiño revela el drama de Julio, el seu fill desconegut de 21 anys

La presentadora és conscient de tot el que ha hagut de passar el seu fill

María Patiño sempre ha tingut molt clar que la seva família està per sobre de tot. Encara que viu lluny de la seva terra, la periodista sempre ha intentat estar a prop de la gent que estima.

 

Però si hi ha una persona per qui ho donaria tot, és el seu fill, Julio. Fa quatre anys, aquest jove de 22 anys va ser presentat en societat per la revista 'Semana', que va publicar les primeres imatges del noi quan va complir la majoria d'edat.

Fotomuntatge de María Patiño i la portada de la revista Semana
María Patiño vol que el seu fill sigui una persona anònima | Catalunya Diari

Actualment, poc se sap d'ell, ja que la seva mare s'ha encarregat de salvaguardar la seva intimitat.

La vida de María Patiño ha estat marcada per les crítiques. La periodista sempre s'ha considerat «mare abans que periodista», però els compromisos laborals que té lluny de casa no li han permès estar tan a prop del seu primogènit com li hauria agradat.

Ara, la presentadora ha confessat el drama pel qual el jove ha hagut de passar aquests últims anys.

María Patiño és conscient del drama que ha viscut el seu fill

María Patiño sap perfectament que la vida del seu nen no ha sigut gens fàcil. I és que el jove sempre ha hagut de viure lluny de la seva mare per culpa dels assumptes laborals d'ella. Però, malgrat la distància, la periodista es reunia amb els seus éssers estimats sempre que podia.

«El Julio és l'amor de la vida de la María; sent debilitat per ell. Quan el nen vivia a Sevilla amb els seus avis perquè ella treballava a Madrid, agafava un ave cada cap de setmana que podia per anar a veure'l», va confessar una persona propera a María Patiño al portal 'Jaleos del corazón'.

Primer pla de María Patiño
María Patiño sempre ha comptat amb l'ajuda dels seus pares | GTRES

Mentre la presentadora estava fora de casa, les dues persones que es feien càrrec de Julio eren els seus avis. El jove estava molt unit a ells, per això quan van morir (el febrer de 2014 i el gener de 2017, respectivament), la seva vida va canviar completament.

María Patiño s'enfonsa en parlar de Julio

María té una espineta clavada al cor. I és que va haver de separar-se del seu fill per a poder fer front als compromisos laborals, i això és una cosa que no oblida.

El mes de març passat, María es va enfonsar en directe quan va recordar com ha estat de difícil compaginar la feina amb la maternitat. Durant l'emissió de l'especial dedicat a Rocío Jurado, 'Lo siento, mi amor', la presentadora es va sentir identificada amb l'artista, cosa que va fer que s'emocionés.

«Estic impressionada en escoltar la Rocío Jurado. Estic força emocionada, perquè ha parlat de coses que jo he viscut, però en generacions diferents. Per exemple, no criar el meu nen per venir a Madrid a treballar…», va explicar sense poder contenir el plor.

María Patiño plorant
María Patiño no pot contenir les llàgrimes quan parla del seu fill | Europa Press

I és que, des de molt jove, María Patiño va haver de buscar-se la vida a la capital per a poder complir el seu somni de treballar com a periodista.

«Les meves circumstàncies personals em van portar a buscar-me la vida a Madrid i que el meu fill visqués amb els meus pares. Vaig arribar a pensar que era al lloc incorrecte», es va lamentar a continuació. «Amb el pas dels anys, vaig intentar reforçar que havia fet bé».

María Patiño també va voler enviar un missatge a tots aquells que es dediquen a qüestionar les decisions personals de la gent. «Les paraules fan molt de mal. A mi em va suposar un problema d'autoestima i un sentiment de culpa que m'ha fet mal durant molt de temps», va assegurar visiblement emocionada.

Igual que Rocío Jurado, la gallega s'ha sentit assenyalada i qüestionada com a mare, i això és una cosa que no ha superat. «Sentir-me assenyalada com a mare... He acotat el cap durant molt de temps perquè creia que en tenia la culpa».

▶️ Famosos reaccionan a la inesperada muerte de Carolo Ruiz, el hijo de Terele Pávez: Imanol Arias, Lolita, Maribel Verdú...