Primer pla de María Patiño

María Patiño revela la malaltia que gairebé posa fi a la seva vida

La comunicadora ha parlat dels episodis clau de la seva vida en una entrevista que posa els pèls de punta

 María Patiño s'ha obert com mai en una entrevista, on ha explicat aspectes de la seva vida que fins ara es desconeixien. Entre altres temes, la presentadora no s'amaga a l'hora de parlar de la bulímia que va patir, un trastorn alimentari molt seriós que recorda amb molt de dolor.

La gallega ha ofert una exclusiva a 'Lecturas', i ha sigut Omar Suárez qui s'ha encarregat d'entrevistar-la. El reporter de 'Sálvame' ha aconseguit que la presentadora de 'Socialité' parli dels temes més importants de la seva vida.

Maria Patiño s'obre en canal amb Omar Suárez a 'Lecturas'

Tot i que el seu objectiu professional no era ser presentadora d'un programa, des del 2017 porta les regnes de 'Socialité'. I ara s'ha sincerat com mai sobre seva intimitat.

Assegura que dels seus pares va aprendre a ser honesta, i explica que la bulímia és una addicció de per vida que ha de vigilar molt per a no decaure-hi. En el terreny sentimental, la comunicadora fa dos anys que està casada amb Ricardo Rodríguez. Porten quinze anys junts, i assegura que està molt enamorada d'ell.

Primer pla de María Patiño
María Patiño s'ha obert en canal amb Omar Suárez, reporter de 'Sálvame' | GTRES

Tal com explica Omar Suárez a l'entrevista, María Patiño és una professional de l'espectacle televisiu i sap perfectament on treballa. Sempre ho dona tot per a l'audiència, tot i que a vegades acabi els programes trasbalsada.

«Em va resultar difícil sortir de la bulímia»

Als 23 anys, Patiño va admetre que la bulímia posava en perill la seva salut i tot el que volia a la vida, i s'hi va enfrontar. «Em va resultar difícil sortir-ne, i ho vaig aconseguir perquè em vaig presentar a una unitat experimental a mode de teràpia», explica a 'Lecturas'.

La gallega sap que el que és fonamental en aquesta vida és estimar i sentir-se estimada. Des del 2006, té una relació amb el veneçolà Ricardo Rodríguez. El 2019 es van casar en secret a Sri Lanka, i diu que cada dia està més 'boja' per ell. «Estic més enamorada que el primer dia i, quan el veig, encara em posa molt», confessa.

Els pares, sempre en el record

El 2014, la mare de María Patiño va morir de manera sobtada amb 66 anys. I només tres anys després, el dia de Reis del 2017, la gallega deia adeu al seu pare.

Patiño sempre es recorda d'ells, i quan arriben les dates més assenyalades sol compartir fotos o homenatges en forma de missatges a Instagram. «Del meu pare sempre he valorat l'honestedat. De la meva mare, la força. Era molt justiciera i temperamental», diu María.

«A casa, érem tots molt diferents i discutíem molt. La meva mare era d'una ideologia política, el meu pare d'una altra. El meu pare era militar, i tinc un germà que és objector de consciència. Un és creient i l'altre, ateu. Si ens haguessis vist, t'hauries espantat», explica a 'Lecturas'.

«Ningú coneix els meus grans secrets»

María Patiño va començar a treballar a la premsa del cor com a reportera de carrer, anys en què va viure amb Jorge Javier Vázquez. A més, confessa que Ana Rosa Quintana li va donar un avís. «L'última cosa que m'importava era com anava vestida o pentinada, i l'Ana Rosa em va cridar l'atenció dient-me que la tele era un tot».

«Ningú coneix els meus grans secrets. S'expliquen coses que no han passat i ningú m'ha preguntat per coses que sí que han passat», acaba dient a l'entrevista.