Terelu Campos en 'Viva la vida'

María Patiño revela el que Terelu feia als camerinos de Telecinco

La filla de María Teresa Campos continua sent el blanc fàcil per a la presentadora de 'Socialité'

Una nova revelació realitzada a 'Socialité' ha tingut com a protagonista a Terelu Campos. El programa de dissabte passat començava amb una exclusiva en la qual un testimoni anònim revelava que una presentadora molt famosa i coneguda per tots deixava la seva roba interior bruta llençada al camerino de Telecinco. Segons assegurava María Patiño, la col·laboradora en qüestió era Terelu Campos i, per acabar-ho d'adobar, Patiño hauria recorregut a la direcció de la cadena per queixar-se de la manca d'ordre de Terelu Campos.

Les reaccions a Twitter a la informació de 'Socialité' sobre Terelu Campos

Tot i tractar-se d'una revelació inèdita, la lectura de l'exclusiva per part dels seguidors de Telecinco ha estat una altra completament diferent. La confessió, sigui falsa o veritable, deixa en molt mal lloc a la germana de Carmen Borrego i es tracta d'un detall molt íntim que per a molts no s'hauria d'utilitzar en contra seva, i més quan la font que la revela és anònima. D'aquesta manera, molts seguidors de 'Socialité' han carregat a les xarxes socials contra María Patiño i el programa per aprofitar la guerra oberta contra les Campos per atacar Terelu.

La mala relació de María Patiño i Terelu Campos

María Patiño mai no ha tingut una bona relació amb Terelu Campos. La mateixa presentadora de 'Socialité' ha assegurat que entre elles sempre hi ha hagut un «estira i arronsa» i assegura que es deu a l'enveja de la filla de Maria Teresa Campos. «Crec que té gelosia professional de mi des que vaig arribar a Telecinco. Ella no ha suportat mai que Mediaset confiés en mi per donar-me un programa i que li traiés el lloc de presentadora al 'Deluxe' quan Jorge Javier Vázquez té altres compromisos professionals amb el teatre», ha arribat a declarar la periodista.

Terelu Campos s'ha convertit en el blanc fàcil de les crítiques després de la polèmica propiciada per la seva germana Carmen Borrego i la seva mare María Teresa Campos després de l'entrevista que va concedir aquesta darrera a Jorge Javier Vázquez.