María Patiño revoluciona 'Sálvame': l'incís que ha deixat anar

Alexia Rivas perd el coneixement a 'Supervivientes' i es rumoreja que podria ser pel seu baix pes

Alexia Rivas, exparella d'Alfonso Merlos, ha perdut totes les seves forces per continuar lluitant a 'Supervivientes'. Malgrat que la reportera de 'Socialité' estava disposada a deixar el concurs, els seus companys han aconseguit animar-la i, de moment, seguirà dins el 'reality'.

La debilitat d'Alexia ha fet saltar totes les alarmes i ha generat una allau de rumors. De fet, María Patiño ha explicat els motius pels quals la reportera es podria haver quedat sense forces en tan sols una setmana.

María Patiño revela els problemes de salut d'Alexia Rivas

Com cada tarda, 'Sálvame' ha fet un repàs sobre l'última hora de 'Supervivientes'. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez s'ha centrat en el delicat estat de salut d'Alexia Rivas que, en tan sols una setmana, ha manifestat voler abandonar el concurs. Mentre alguns col·laboradors assenyalen que la reportera només vol cridar l'atenció, María Patiño ha explicat els motius.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«A mi no m'estranya», ha afirmat María Patiño, que assegura que Alexia Rivas té «una sèrie de problemes» que arrossega «des de fa anys», sense revelar exactament quin és aquest problema. Així doncs, la presentadora de 'Socialité' considera que ella no té dret a explicar els problemes de salut d'Alexia i que ja ho farà ella si ho veu «convenient».

«A més és una noia que està molt primeta, no m'estranya que estigui vivint aquestes situacions», ha opinat la col·laboradora. És cert que molts espectadors s'han sorprès pel físic d'Alexia, que està molt prima. És per això que es rumoreja que el seu baix pes podria ser el causant del malestar que està patint dins l'illa.

La concursant de 'Supervivientes' perd el coneixement

Els seguidors de 'Supervivientes' van apostar per Alexia des d'un bon principi per la seva força de voluntat i les ganes de participar. Tot i això, Alexia, que ha protagonitzat més d'un enfrontament amb Sylvia Pantoja i Marta López, ha perdut les forces i ha vist afectada la seva moral.  

'Tierra de nadie' ha emès l'última hora d'Alexia, on apareix estirada a terra i marejada: «Em desmaiaré. Que no em gravin. No puc més de veritat», deia sense forces uns minuts abans que Palito, company de concurs, afirmés que la seva companya «s'ha desmaiat».

«On estic? Si us plau, que m'ajudin. Marxaré. Això ja no és humà. Ajudeu-me, no puc», suplicava mentre el servei mèdic arribava al vaixell per inspeccionar-la. Tot i les dures imatges, alguns col·laboradors com Rafa Mora afirmen que la reportera estava exagerant per cridar l'atenció. No obstant això, l'explicació de María Patiño sobre possibles «problemes» que arrossega Alexia Rivas, podrien ser la clau per entendre aquest episodi.


Comentaris

envia el comentari