María Patiño s'emociona en recordar la mort dels seus pares

La col·laboradora va parlar a 'Sálvame' del moment més dur de la seva vida

Maria Patiño
Imatge de Maria Patiño, qui no va poder contenir les llàgrimes en recordar als seus pares.   | Mediaset

María Patiño va obrir el seu cor i va acabar fent plorar a la gran majoria d'espectadors que van seguir la seva entrevista a ‘Sálvame’. La televisiva va recordar el moment més amarg de la seva vida, la mort dels seus pares, que van perdre la vida en tan només tres anys de diferència. 

«Els trobo a faltar moltíssim», confessava María, consolant-se a ella mateixa confiant que «estan aquí. Jo ho visc així». En aquest sentit, va referir-se al fet que per afrontar la mort, va haver de dir-se a si mateixa «això existeix», realitat que «m'ha ajudat a millorar i a valorar encara molt més les coses»

Tanmateix, va afirmar que les seves creences també li permeten «valorar-los a ells», doncs va destacar que «estic aquí gràcies al sacrifici que van fer els meus pares per mi». Unes dures paraules, plenes de sinceritat, amb les quals María Patiño aconseguia emocionar a tota l'audiència de Telecinco.

María Patiño, emocionada en 'Sálvame'
María Patiño es va mostrar molt emocionada a 'Sálvame' | Cedida

 

La mort de la seva mare 

La col·laboradora mai oblidarà el matí del 26 de febrer del 2014, quan es va despertar a les sis del matí amb set trucades perdudes del telèfon del seu pare. «Em vaig imaginar qualsevol cosa», va reconèixer la presentadora, que poc va poder sospitar sobre les terribles notícies que estava a punt de rebre.

La mare de María va morir de manera sobtada. La col·laboradora la recorda com «una persona molt forta, molt enèrgica. No tenia cap problema de salut». No obstant això, amb només 66 anys, Paz Castro no superava unes complicacions mèdiques i va perdre la vida.

La mort del seu pare

Tres anys més tard, el 6 de gener del 2017, Antonio Patiño era qui s'acomiadava de la seva filla. María va reconèixer que, en aquesta ocasió, amb «l'evolució d'un càncer», podia imaginar una mica més el que succeiria. No obstant això, a la presentadora li va impactar l'enteresa amb la qual va viure, fins al seu últim alè, el seu pare.
 

«Em va donar una lliçó de vida tan al·lucinant. Des de la no queixa, des de la naturalitat», confessava María Patiño, destacant la força amb la qual va combatre la malaltia. «Al meu pare el vaig començar a veure fins i tot presumit. Somreia, feia classes de cant. A mi això em feia sentir molt culpable quan em queixo del meu dia a dia», reconeixia la presentadora.


Comentaris

envia el comentari