Muntatge de fotos de María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez.

María Patiño se sincera amb el seu marit abans d'anar-se'n amb l'altre

María Patiño ha de resoldre un assumpte important

María Patiño ha participat en la Sálvame Fashion Week , un programa especial que ha cridat l'atenció de tots els experts en moda. La periodista havia de desfilar amb sis vestits i el públic ha considerat que ho ha fet perfecte, per això li ha lliurat el premi. Tanmateix, no tot són bones notícies per a ella, ja que s'ha hagut de presentar als jutjats de Madrid.

María Patiño ha explicat al seu marit, un actor anomenat Ricardo Rodríguez, que Antonio David Flores l'ha denunciat per una notícia que va donar. La presentadora de Socialité va assegurar al programa esmentat que el seu antic company estava inventant-se una campanya de desprestigi. Suposadament els carrers de Màlaga van despertar plens de cartells amb la seva cara i la paraula «maltractador».

Captura de María Patiño i Jorge Javier Vázquez a la 'Sálvame Fashion Week'.
María Patiño ha triomfat a la 'Sálvame Fashion Week'. | Mediaset
 

María va parlar amb diversos testimonis i va arribar a una conclusió: Antonio David hauria posat ell mateix les ofensives pancartes. L'ex d'Olga Moreno ha portat l'assumpte als tribunals perquè considera injust que desconfiï d'un succés tan desolador. La gallega s'ho juga tot a una carta, tot i que és una bona professional i sap defensar-ne la informació.

María ha tingut conflictes amb altres cares conegudes i sempre ha tirat endavant perquè pot demostrar cada paraula que diu. Sap perfectament quan l'estan enganyant, per això no ofereix cap dada que no es correspongui amb la realitat. La justícia investigarà si amb Antonio David ha estat igual de rigorós o, si bé, si s'ha saltat les normes.

Patiño prefereix no parlar amb els espectadors sobre aquest problema, encara que amb Ricardo hi té molta confiança. S'hi ha sincerat i li ha explicat que Flores detesta La Fábrica de la Tele, productora que està darrere de Socialité. La guerra ve i tot fa pensar que el final no serà beneficiós per a cap dels dos bàndols.

María Patiño rep un missatge urgent

María va acusar Antonio David Flores d'intentar «victimitzar-se» durant l'emissió del documental Contar la verdad para seguir viva. La filla de Rocío Jurado el va acusar de ser una persona terrible i el públic li va donar l'esquena. El pas del temps ha demostrat que el testimoni de Rociíto té moltes llacunes, per això el seu exmarit ha guanyat pes a les xarxes socials.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño va plantar cara a Antonio David Flores. | CatalunyaDiari
 

Patiño va rebre un missatge del seu rival, que li va pregar que respongués a totes les preguntes del jutge quan es produís el judici. Aquest moment ja ha arribat i la periodista, després de guanyar la Sálvame Fashion Week, s'ha assegut a la banqueta dels acusats. «A veure si respons al meu advocat, no et neguis», li va advertir l'antic col·laborador de Sálvame.

La presentadora de Socialité no té por perquè sap que el seu programa va fer una bona feina. Va parlar amb diversos testimonis que van assenyalar Antonio David, per això ella va donar veu a la informació. El jutge haurà de decidir si la notícia era certa, tot i que els espectadors ja tenen el seu veredicte: Patiño mai no menteix.

María Patiño ha viscut un moment incòmode

María ha desfilat com una model professional a la Sálvame Fashion Week, de fet els espectadors li han lliurat la victòria final. En part, ha estat perquè ha viscut un moment incòmode i ha sortit airosa de la situació. Un dels vestits que portava era massa obert i li ha deixat el pit al descobert, però a ella no li ha importat.

Patiño es pren seriosament tot el que fa, per això va continuar desfilant i no va sentir cap mena de pudor. L'audiència ha aplaudit la seva valentia i les xarxes socials s'han plegat de comentaris aplaudint-ne el comportament. Ricardo Rodríguez n'ha d'estar orgullós, ja que triomfa en qualsevol missió que es proposa.