SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

María Patiño surt corrents de 'Sálvame' en veure que retiren la seva foto

La col·laboradora podria estar amenaçada per un nou fitxatge misteriós de 'Sálvame'
María Patiño surt corrents perseguint la seva fotografia | TELECINCO

 

‘Sálvame’ tindrà un nou col·laborador estrella del qual encara no s’ha revelat la identitat. El que sí que se sap és que la col·laboradora María Patiño podria ser la gran damnificada per aquesta nova incorporació que Jorge Javier, de moment, manté en secret. El presentador li va preguntar directament a la col·laboradora si quan se sabés el nom del nou fitxatge abandonaria el programa, a la qual cosa ella va contestar rotunda: «Després d’anys lluitant per fer-me un forat en aquesta professió, no hi haurà ningú que em faci renunciar a ella». Així anava passant la tarda, amb el misteri rondant pels caps dels col·laboradors i de l’audiència quan de sobte, Jorge Javier va exclamar: «Què està passant al passadís?».

 

En aquell moment, les càmeres van enfocar com dos treballadors despenjaven i s’enduien la fotografia de María Patiño que penjava en el famós Passadís de les Vanitats. En veure-ho, la col·laboradora tot d’un salt, va marxar corrents del plató i va començar a perseguir-los, per impedir que s’emportessin la seva fotografia: «La meva foto! Ai, ai, ai, però a on se l’emporten?».

 

El nou col·laborador necessitarà un espai on penjar la seva foto, així que l’organització del programa va decidir fer-li un lloc fent fora la fotografia de María Patiño. Ella però, no estava disposada a perdre el seu estimat retrat, així que va començar a córrer pels passadissos intentant trobar els dos joves mentre Jorge Javier la seguia per darrere, protagonitzant els dos, un moment d’allò més còmic.

 

Quan per fi va trobar-los, el presentador els va preguntar: «A veure companys, on us endueu la foto?», però aquests no van tenir temps de respondre, ja que María Patiño els hi va treure de les mans exclamant: «La foto cap a la meva habitació», i afegint que la col·locaria sobre la capçalera del seu llit. Jorge Javier que no s’acabava de creure el que estava veient i li va dir: «Mare meva, la foto és més gran que tu, María».

 

També et pot interessar...