IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Patiño, totalment enfonsada, abandona el plató de ‘Sábado Deluxe’ entre llàgrimes

Les acusacions de Jorge Javier Vázquez de guardar-se informació van fer que la periodista es trenqués en ple directe

María Patiño completamente abatida durante el programa.
María Patiño completament abatuda durant el programa. | Telecinco

Aquest passat dissabte, 12 de maig, al plató de 'Sábado Deluxe' es va viure un autèntic drama en ple directe, ja que la periodista del cor María Patiño va acabar abandonant el programa en qüestió, dirigit per Jorge Javier Vázquez.

Sembla que la història d'amor entre Gustavo González i María Lapiedra comença a deixar empremta en alguns dels col·laboradors del programa, que a més són amics del paparazzi.

Durant un instant del programa de Telecinco, María Lapiedra va ser entrevistada per Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors de 'Sábado Deluxe' fins que va sorgir el tema de la situació familiar de Gustavo.

Cal destacar que en aquell moment, María Lapiedra va donar a entendre que s'estaven ocultant dades per tal de protegir a altres persones, i en aquest moment, Jorge Javier Vázquez li ha recriminat a ella el fet que es guardi una informació.

Però la discussió no ha quedat aquí, ja que cada vegada ha anat a més, arribant a acusar no solament a ella sinó també a la resta de col·laboradores que estaven en plató en aquest moment: «M'he quedat descol·locat. Jo veig aquí a quatre bruixes en contra d'aquesta parella. Veig a quatre amargades. Us tindríeu a veure la cara», va etzibar María Lapiedra en ple programa.

Després d'aquestes paraules, María Patiño va voler sortir a la palestra per defensar la seva amistat amb Gustavo: «No trairé a Gustavo ni parlaré dels fills dels meus companys. Ho sento molt, seré una bruixa per a tota la vida».
 

A partir d'aquest instant, les seves companyes Gema López i Belén Esteban van prendre la paraula dient que tenien informació però que per prudència, s'anaven a callar i no anaven a dir absolutament res.

Mentrestant, María Patiño estava en silenci. Llavors, el presentador Jorge Javier Vázquez va continuar amb la seva actitud de retret, exigint que expliquessin la informació que tenien a les seves mans.

Imagen de María Patiño siendo abrazada por Gustavo González.
Imatge de María Patiño sent abraçada per Gustavo González. | Telecinco

 

Els seus companys van intentar animar-la

Va ser llavors quan María Patiño no va poder aguantar més i va acabar explotant en ple directe. La periodista va començar a plorar davant de tothom, després dels atacs constants de Jorge Javier Vázquez.
 

Després de veure-la tan malament, les seves companyes van intentar animar-la i abrigallar-la, però María Patiño no podia evitar que li caiguessin les llàgrimes a causa de la tensió que estava vivint en aquest moment.

Finalment, va anar el seu amic Gustavo qui es va aixecar de la seva cadira, i li va fer un petó en el front, i com va suggerir el propi presentador Jorge Javier Vázquez, va acabar sortint del plató per poder recompondre's i deixar de plorar.


Comentaris

envia el comentari