Primer pla de María Patiño

María Patiño es treu la roba i tothom es fixa en el mateix detall

La col·laboradora haurà d'explicar-ho

María Patiño és una de les col·laboradores més importants del món rosa del nostre país. Fa anys que ocupa les cadires dels programes amb més rellevància a la televisió, i la seva professionalitat és innegable.

Durant anys ha estat una de les tertulianes que més intriga ha acaparat per la seva vida personal. Sempre s'ha caracteritzat per ser una de les més geloses de la seva intimitat, però avui això s'ha acabat. Una fotografia sense roba ha marcat un abans i un després a la vida pública de María Patiño.

La vida privada de María Patiño, al descobert

Des que es va treure la carrera de periodisme, María Patiño tenia molt clar que el món del cor era la seva vida. Va començar al carrer reportant, però se sent molt orgullosa d'haver estat capaç d'arribar a la televisió amb la seva agenda de contactes.

Avui és una de les veteranes, però María Patiño no pensa retirar-se. A diferència de la resta dels seus companys, la periodista combina les seves col·laboracions de Sálvame amb Socialité, programa que presenta tots els caps de setmana.

María Patiño molt seriosa
María Patiño és una de les col·laboradores més importants de la premsa rosa | Telecinco

Però no tot és feina a la vida de María Patiño. La presentadora busca tots els moments que pot i s'escapa de viatge amb la seva parella, Ricardo Rodríguez. De fet, gaudia de la platja de Fuerteventura fa uns dies.

Malgrat que la periodista no imaginava que fos la protagonista de les revistes del cor per les seves fotos amb biquini. Tothom s'hi ha fixat i ara Maria Patiño és el centre de totes les converses.

La imatge en biquini de María Patiño

Sempre que la feina els ho permet, la col·laboradora de Sálvame s'escapa a Fuerteventura. És la seva destinació favorita, i més encara si ho fa de la mà de la seva parella. Amb Ricardo és feliç i no necessita cridar-ho als quatre vents.

Igual que amb el seu fill, la col·laboradora té molt protegit el publicista, malgrat que de vegades no pugui evitar que surti informació compromesa d'ell. És el que ha passat les últimes hores: la revista Semana ha llançat al quiosc la seva nova portada, una on Patiño i el seu marit surten en biquini.

Tots s'han fixat en el mateix, i estem segurs que aquesta tarda a Sálvame, María Patiño es justificarà. De què parlem exactament?

María Patiño plorant
María Patiño torna a ser protagonista dels titulars per culpa de la fotografia del seu cos | Europa Press

 

El detall de María Patiño del qual tothom parla

El detall no és altre que el cos que mostra María Patiño aquest any a la portada de la revista esmentada anteriorment. Després de posar-se a punt els mesos previs als d'estiu, la col·laboradora de Sálvame llueix la figura perfecta que tota dona voldria tenir.

Si hi ha alguna cosa pel que destaca Maria Patiño, és per demostrar que l'esforç i la constància serveixen per arribar al teu objectiu. No es parla de res més que dels abdominals que es marquen a la figura de María Patiño…

La complicitat de María Patiño amb el seu marit

En aquestes imatges, a més a més de la col·laboradora, Ricardo també és protagonista. I, sobretot, la complicitat que la parella té en el temps lliure. Han passat tres anys des que es donessin el 'sí, vull' el 2019, després de dinou anys de relació.

Fa uns mesos confessava als mitjans quin era el secret de la seva relació amb Ricardo. «Estar compenetrats i tenir, a més, molta independència tots dos, cadascun tenim el nostre espai. Ell no es fica en el meu i jo no em fico en el seu», concloïa.