María Teresa Campos ataca sense pietat a Ana Rosa: «Cada matí canvio de canal»

La presentadora ha concedit avui una entrevista a Pablo Motos on ha atacat a la seva rival número u

María Teresa Campos es resisteix a abandonar la televisió, i per aquest motiu segueix acceptant entrevistes en tots els programes i cadenes possibles per no deixar d'aparèixer en els mitjans de comunicació i segurament a la seva manera de veure, mantenir així la seva imatge i el seu nom en primer pla a l'espera de nous projectes professionals. Si divendres passat va passar pel plató del 'Deluxe', ara l'hem pogut veure acudint a la competència i visitant Antena 3, una cosa que abans no podia fer pel contracte d'exclusivitat que tenia amb Mediaset i que ara ja no està vigent.

Concretament, María Teresa ha estat al plató d'El Hormiguero', on ha deixat que se li pregunti de tot i amb una actitud bastant distesa, que no coincideix amb la rigidesa a la qual ens té acostumats a Telecinco, segurament perquè sap que Pablo Motos no és tan partidari dels temes del cor i que en canvi a Mediaset, això és la matèria primera. Encara que això no ha evitat que la Campos es fiqués en problemes i comprometés la seva imatge fins a nivells inconfessables.

No és cap secret l'enemistat que ha existit des de sempre entre María Teresa Campos i Ana Rosa Quintana, les dues es van disputar els matins televisius durant molts anys i això va enquistar la relació entre les dues, i encara el dia d'avui guarden alguns rancors del passat, encara que ho hagin desmentit cada vegada que una ha entrevistat a l'altra. De fet, recentment hem pogut veure un exemple d'aquest rancor enquistat gràcies a una pregunta que li ha fet Pablo Motos a la seva convidada. Aquest li ha dit que li constava que per norma general veia Telecinco, però que no obstant això, hi ha un programa que mai veu i que ho evita per totes les vies.

La presentadora ha confessat que mai veu 'El programa de AR' i que quan comença canvia de canal, deixant de banda Telecinco i apostant per un altre programa matinal que no s'emet en la cadena que l'ha tingut contractada durant tants anys. Per la conversa ha semblat que María Teresa sigui seguidora d''Espejo público' o 'Aruseros', les dues ofertes que ofereix Atresmedia en les seves dues cadenes, Antena3 i La Sexta. Davant d'aquesta confessió, Motos ha volgut saber el motiu pel qual no veu a Ana Rosa, però la convidada ho ha evitat per totes les vies possibles.

«No soc lesbiana»

No és cap sorpresa si diem que la presentadora està perdent qualitats davant les càmeres, ja que una de les preguntes que li fa Motos dona peu a una resposta seva i que ha deixat a tothom al·lucinat. El presentador li preguntava qui li agradava més, si Pedro Sánchez o Isabel Díaz Ayuso, fent referència a les trajectòries polítiques de tots dos. En aquest moment, María Teresa ha dit ella no és lesbiana com a resposta a la pregunta, cosa que no s'ha entès i que ha generat desenes de crítiques a les xarxes socials.

No sabem si la visita de María Teresa a Antena3 és un acostament per acabar fitxant per la competència, ja que de moment la periodista es troba sense projecte i amb 'La Campos móvil' paralitzada, a l'espera que Telecinco vulgui reprendre el projecte en algun moment. Segons la mateixa protagonista, Telecinco li va prometre que el programa tornaria quan acabés el documental de Rocío Carrasco i que estaven buscant nous convidats, unes explicacions que sonen a excuses, però que segons sembla, Campos hauria acceptat cada vegada que els ha preguntat als seus caps per aquest assumpte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari