María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

La 'mentida' que amagava María Teresa Campos: ara surt tot a la llum

La neboda de Bigote ha assistit al programa per parlar de la relació del seu tiet amb la presentadora

Aquesta tarda ha acudit a 'Sálvame' Fiorella, una neboda de Bigote Arrocet i que venia per a escalfar motors de cara a l'entrevista de María Teresa Campos en el 'Sábado Deluxe' de demà. Aquesta ha dit que no venia a parlar per part del seu oncle i que tot el que explicaria era perquè ho havia viscut o escoltat en algunes converses familiars. Aquestes experiències s'han traduït en paraules que la neboda d'Arrocet ha usat per definir com era la convivència entre l'humorista i la presentadora quan vivien en la mateixa casa.

La veterana comunicadora no toleraria el fet que Arrocet li comuniqués que marxava per a fer els seus viatges i seria aleshores i sempre, segons Fiorella, quan la presentadora perdria el control i això provocaria que es veiés la seva cara menys coneguda, allunyada de la tranquil·litat i del saber estar amb què ens té acostumats en totes les seves aparicions televisives. El relat del testimoniatge ha sorprès els espectadors però no als col·laboradors, perquè alguns d'ells ja coneixien aquests episodis d'histèria de la presentadora.

Fiorella ha explicat que quan María Teresa Campos discutia amb Bigote Arrocet es colpejava la cara amb les seves mans, arribant a fer-se mal a conseqüència de la ràbia i la frustració que li provocava no poder controlar la situació i que s'originava cada vegada que l'humorista decidia fer algun pla sense ella. A més d'això, la presentadora acompanyava aquesta acció d'episodis d'histèria i que deixaven del tot perplex a l'humorista Arrocet.

Tot podria tractar-se d'una estratègia de María Teresa Campos

En el programa també s'ha contat que en moltes ocasions, María Teresa Campos tractava de captar l'atenció de Bigote amb aquestes actituds, arribant a ser fins i tot motiu de cancel·lació dels seus viatges i que decidia no anar-se'n preocupat per l'estat ànim de la presentadora. Demà dissabte, 3 d'octubre, Campos tindrà oportunitat d'explicar la seva versió estesa en el plató de 'Sábado Deluxe'.