MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

María Teresa Campos confessa estar «en contra» de l'independentisme perquè «no ha beneficiat ningú»

La presentadora ha explicat que amics seus li han dit «gairebé plorant» que han «perdut amistats de tota la vida»
La periodista ha confessat estar «en contra de l'independentisme» | Telecinco

 

María Teresa Campos està d'enhorabona, i és que recentment ha presentat la tercera temporada del seu 'reality', 'Las Campos'. Però la periodista no s'ha limitat a explicar com va ser el viatge a Nova York i Miami, sinó que ha anat més enllà, i ha parlat sobre la situació política a Catalunya. 

Considera que l'independentisme «no ha beneficiat ningú»

«Per descomptat, estic en contra de l'independentisme», ha confessat la matriarca de les Campos, sobre un dels temes més discutits aquest any en els sopars de Nadal. En una entrevista a 'El Mundo', la periodista ha assenyalat que «no suma, sinó que resta», i que el que ha passat a Catalunya és «una cosa molt greu i molt dura», que ha separat una comunitat de les altres, i que això és «terrible». 

 

«Tinc amics allà que m'han dit gairebé plorant que han perdut amistats de tota la vida», ha confessat la María Teresa, que creu que això «no hauria d'haver passat mai i que no ha beneficiat ningú». 

 

María Teresa ha assegurat que amics seus que viuen a Catalunya «han perdut amistats de tota la vida» | Cedida

 

«Ara som tots més espanyols que abans»

Ara bé, tot i això, la periodista s'ha mostrat confiada sobre el futur del país i la resolució del conflicte. En aquest sentit, ha explicat que «una cosa absurda» que hi havia després de la dictadura era que es deia que «la gent que portava la bandereta «era la gent molt reaccionaria o de dreta antiga». «Allò va ser un error de l'esquerra. L'esquerra mai hauria d'haver deixat que ningú s'apoderés de la bandera espanyola» ha assenyalat. 

 

En aquest sentit, la presentadora considera que el conflicte català també ha tingut les seves parts bones. «Ara som tots més espanyols que abans», ha indicat. 

 

María Teresa Campos i Bigote Arrocet en una imatge d'arxiu | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris