La 'cagada' de María Teresa Campos en directe que ha emmudit 'Sálvame'

La veterana presentadora ha dit prou, assegurant que té por

La veterana presentadora ha dit prou, assegurant que té por  | Cedida

María Teresa Campos ha parlat. Després d'aguantar els diversos atacs de Miguel Frigenti cap a la seva neta, Alejandra Rubio, la veterana ha esclatat en directe. La més gran de les Campos cridava a Jorge Javier, indignada, després de sentir Frigenti parlar en actitud despectiva cap a les seves filles i la seva neta a 'Sálvame'.

Tot i que el de Badalona li ha advertit que estaven en directe i que tothom estava escoltant la conversa, la mare de Terelu en cap cas li feia cas, decidint carregar contra tots els que parlaven malament de la seva família.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

María Teresa pensava que ningú l'estava escoltant

«Per favor, prou en tenim amb el que estem passant perquè s'acarnissin així amb nosaltres. I a sobre em criden a mi per entrar. Va home, jo no tinc ganes de res perquè estic amb la por al cos. Deixeu-nos tranquils i respecteu el moment que el país està vivint», començava dient María Teresa quan pensava que ningú l'estava escoltant.

«En tots els programes estan dient coses. Home, per favor, i a sobre portant a personatges perquè ens insultin», assegurava referint-se a Frigenti, per després afegir que no pensava respondre a «algú que no tinc ni idea de qui és».

«A la meva neta no cal defensar-la perquè sé perfectament com és ella i sé les coses que no diu», continuava dient María Teresa, mentre li demanava a Jorge Javier que no la gravés. Tan aviat escoltar la petició de la presentadora, Jorge Javier li recordava que des d'un principi li havia dit que estava sent gravada, cosa que provocava que la presentadora pengés el telèfon. «Ens ha fet un repàs meravellós, ens ha inflat a pals», sentenciava Matamoros després d'escoltar la conversa entre la presentadora i el de Badalona.


Comentaris

envia el comentari