María Teresa Campos torna a demanar a Telecinco un programa per presentar

La periodista va llençar un nou dard contra els directius de la cadena de Mediaset perquè continuen sense oferir-li cap projecte nou

María Teresa Campos va parlar per telèfon a 'Sábado Deluxe'.
María Teresa Campos va parlar per telèfon a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

María Teresa Campos va aprofitar una nova aparició al programa 'Sábado Deluxe' per tornar a mostrar el seu descontentament amb Mediaset. La presentadora va rebre la trucada del programa i va recordar que encara segueix sense cap oferta per presentar un programa.

La seva filla Terelu va ser, però, el motiu central de la conversa de María Teresa amb els seus companys de Telecinco. La periodista va explicar com es troba després de rebre una notícia tan dura, com està ajudant en tot el que pot a la seva filla i com és feliç quan veu que s'està recuperant i afronta amb optimisme la malaltia.  

Campos, després de saludar a Terelu que es trobava a plató, va voler deixar clar als dirigents de Mediaset que continua esperant que li ofereixin un nou projecte, i que vol seguir fent el que millor sap fer, presentar un programa de televisió.   

La indirecta que María Teresa Campos va llençar a Mediaset

Mentre parlava amb María Patiño, presentadora de l'espai de les nits de dissabte a Telecinco, la comunicadora va dir sobre la fotografia que il·lustrava la seva trucada: «Fixa't que la miro i em dic, sembla una presentadora de televisió».

Aquestes paraules van provocar el riure dels col·laboradors del programa i el públic. Patiño li va contestar que no és que sembli una presentadora sinó que María Teresa és una presentadora i Lídia Lozano afegia que la foto de Campos és la que està penja al «passadís de les estrelles» de la cadena. 

La presentadora porta més de dues decades a les pantalles espanyoles
La presentadora porta més de dues dècades a les pantalles espanyoles | Telecinco

Segon cop que demana presentar un nou programa 

No és la primera vegada en els últims mesos que el futur professional de la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego és notícia. Fa uns mesos, una persona molt propera a ella ja va explicar el seu malestar amb la cadena per no escoltar les seves demandes

La veterana periodista hauria mantingut diverses reunions amb alts càrrecs de Mediaset per parlar sobre la possibilitat de tornar a presentar un nou espai a la principal cadena del grup. Davant la falta de respostes, Maria Teresa hauria amenaçat fins i tot la retirada. Tot i aquestes informacions, sembla que a la presentadora encara li queden forces per continuar a televisió i no està disposada a abandonar la petita pantalla.


Comentaris

envia el comentari