María Teresa Campos, enfurismada en el primer programa de 'Las Campos'

«Potser és que no he de venir», va etzibar a les seves filles davant la seva actitud

María Teresa Campos junto a sus hijas Terelu Campos y Carmen Borrego
María Teresa Campos amb les seves filles Terelu Campos i Carmen Borrego | Telecinco

Després de sis mesos, per fi ha arribat l'esperada estrena de 'Las Campos' a Telecinco. La cadena de Mediaset va decidir emetre aquest dimarts, 14 d'agost, el primer capítol de la nova temporada del 'reality' de María Teresa Campos i les seves filles. No obstant això, el resultat sembla que no és el que esperaven els teleespectadors.

Si en les anteriors temporades, les tres dones de la família Campos feien riure al públic amb comentaris graciosos i experiències surrealistes, aquesta vegada semblava tot el contrari. I és que l'ambient que hi va haver en el viatge que van fer el febrer passat a la terra natal de Bigote Arrocet va ser d'allò més tens.

María Teresa Campos, molt enfadada

Al primer capítol, les Campos van visitar la ciutat de Buenos Aires, però sembla que María Teresa no estava de gaire bon humor. La presentadora tenia cara de pocs amics i es va mostrar molt desil·lusionada i malhumorada amb les seves filles, a qui va criticar que visitessin el barri de la Boca sense elles.

Aquesta, però, no ha estat l'única discussió que han protagonitzat durant el viatge a Argentina i és que Terelu Campos i Carmen Borrego van arribar tard a l'hora de dinar, el que va treure encara més de polleguera a María Teresa: «Cada dia igual! Jo si segueix així me'n torno a Madrid», va dir molt crispada.

Penedida d'haver fet el viatge

Aquestes paraules no van agradar a Terelu, que no va poder aguantar-se i va contestar a la seva mare: «Ja ho he dit. És que ni mig somriure en tots aquests dies, És que li caiem malament o alguna cosa?». El mal humor sembla que li va fer perdre la gana a María Teresa, que no va voler menjar res. «No vol menjar, no vol caminar, no vol anar...», li recriminava Terelu.

Una recriminació que va molestar molt a la veterana presentadora, que semblava penedida d'haver fet el viatge amb les seves filles: «Potser és que no he de venir». Aquest mal humor, segons explica el portal 'Look', es podria deure a uns problemes estomacals que estava patint en aquell moment, ja que tot just arribar a Espanya es va sotmetre a una operació.

Carmen Borrego també s'enfada amb ella

Tot i estar malhumorada, María Teresa va voler tenir un bonic detall amb les seves filles i la seva parella regalant-los un llibre especialment escollit per a cadascú, però a Carmen Borrego sembla que el llibre 'Cree en ti' li va semblar més aviat una indirecta que un gest amb bones intencions.

«Més que amb un missatget els llibres van amb un 'zasca'. [...] Jo crec en mi. Ja m'agradaria que tothom cregués en mi com crec jo. Creus que m'infravaloro?», li recriminava Borrego a la seva mare, generant un nou moment de tensió que té pinta de seguir en els pròxims capítols del 'reality' de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari