María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

María Teresa Campos esclata al 'Deluxe': «No he vingut aquí a parlar d'això»

La presentadora va acudir al programa a defensar les seves filles

María Teresa Campos ja fa un temps que està més allunyada del món de la televisió, però això no ha evitat que els programes del cor parlin d'ella i, especialment, de les seves dues filles, Carmen Borrego i Terelu Campos. Per aquest motiu, la presentadora va decidir acudir al plató de 'Sábado Deluxe' per defensar les seves filles i a ella mateixa de les crítiques que han rebut en les últimes setmanes. 

Més clara que mai, la presentadora va confessar que «està fins als nassos» només arribar i asseure's al plató amb Jorge Javier Vázquez. Sense pèls en la llengua, María Teresa Campos va començar la seva entrevista assegurant que estava farta d'escoltar mentides.

A la defensiva i amb la guàrdia alta, així es va mantenir la presentadora durant tota l'entrevista, en la qual un Jorge Javier Vázquez es mostrava d'allò més graciós però sense oblidar utilitzar la seva particular ironia, amb la qual treia temes de conversa que no eren ben rebuts per María Teresa Campos: «He vingut perquè estic farta de ximpleries, assetjant-me amb ximpleries i amb gent que es fica on no s'ha de ficar i dient coses que no s'han de dir», sentenciava la malaguenya.

No obstant això, el moment més tibant de l'entrevista es va viure quan Jorga Javier va donar pas a un vídeo amb una evident pulla cap a la mare de Terelu. «Que marxo, no he vingut a parlar d'això!», assegurava la presentadora al mateix temps que s'aixecava de la cadira interrompent el vídeo que el programa estava a punt d'emetre.

La defensa de María Teresa Campos

Després de deixar en xoc el presentador, María Teresa defensava que únicament havia acudit al programa amb l'objectiu de denunciar una sèrie de missatges d'assetjament que havia estat rebent en els últims mesos i aclarir una sèrie de rumors sobre ella, les seves filles i la seva anterior parella, Edmundo Arrocet, per a qui ha tingut unes boniques paraules en plató: «No m'ha tret els diners, no ha viscut a costa meva», sentenciava María Teresa Campos, advertint a Jorge Javier que no tornés a tenir males paraules cap a l'humorista.

A més de defensar la seva exparella, la veterana presentadora també va treure les arpes per les seves filles, assegurant que existia una campanya per a «fer-les mal». Sens dubte, l'entrevista realitzada per María Teresa Campos donarà molt de què parlar en els pròxims dies.