María Teresa Campos ironitza sobre el seu futur a Telecinco

La presentadora va llençar dues noves indirectes a la cadena en l'últim programa de 'Las Campos
María Teresa Campos en el jardí de casa seva | Semana

 

María Teresa Campos va tornar a aprofitar la seva presència en un plató de Telecinco per enviar un missatge als directius de Mediaset sobre el seu futur professional. La periodista sembla que no s'aturarà fins que aconsegueixi tenir un nou programa on pugui tornar a fer de presentadora. 

 

L'últim cop que la veterana presentadora va estar al capdavant d'un espai televisiu va ser a 'Que tiempo tan feliz', i d'això ja fa un any i mig. Campos porta des de llavors demanant als seus caps que la deixin formar part de la graella de la cadena. 

 

El to irònic de les respostes de Campos

Campos va estar present com espectadora d'honor en l'edició especial del programa 'Las Campos', on es mostrava el canvi físic de les seves filles. En el plató d'aquest programa, després d'un comentari de Carlota Corredera, va ser on va llençar una nova indirecta als seus caps. 

 

Una imatge de María Teresa Campos i les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego | Telecinco

 

«Hi ha molta expectació per veure a les teves filles però també per veure't a tu. Feia molt que no venies a Telecinco», va dir Corredera. La resposta, amb un somriure cínic, de María Teresa va ser: «Ah, sí. Però que existeixo».   

 

Després que la seva filla Terelu, un cop ja era en el plató, afirmés que «per un cop, mama, et prenc el lloc», María Teresa Campos va tornar a fer un comentari irònic. «Però, quin lloc?», va dir la periodista amb un altre somriure forçat i fent que el públic i la resta persones del plató es pixessin de riure. Sobre el canvi de les seves filles va dir també irònicament: «A mi no m'han ofert res, serà que pensen que ja no tinc solució»

 

«Tinc dret a tenir un altre programa» 

Aquesta no era la primera vegada que la presentadora llençava aquest tipus de missatges sobre el seu futur. Per exemple, en un dels episodis del programa que protagonitza amb Terelu i Carmen, María Teresa va dir: «Per què no li preguntes a la persona indicada?», quan Mila Ximénez li va comentar que quan tornaria a presentar un programa.  

 

En aquell mateix capítol la periodista va reivindicar el seu dret a tornar a televisió: «Estic segura que abans de retirar-me tindré dret a tenir un altre programa en plató».