ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Maria Teresa Campos sobre la seva jubilació: «Això s'ho han inventat»

La mítica presentadora ha negat rotundament que es jubili per les decisions de Telecinco amb la seva feina

María Teresa Campos, periodista y presentadora.
Maria Teresa Campos, periodista i presentadora. | CatalunyaDiari.cat

Fa pocs dies, uns rumors sobre el futur de Maria Teresa Campos a Telecinco van fer saltar totes les alarmes i és que la presentadora feia unes quantes setmanes que estava desconnectada de la televisió. D'ençà que la mare de Terelu va veure com el seu estimat programa 'Que tiempo tan feliz' anava perdent protagonisme i va acabar desapareixent de la graella de Telecinco, res ha tornat a ser igual.

En un moment de nerviosisme i empipament pel tracte rebut per Telecinco, Maria Teresa Campos va arribar a dir que pretenia jubilar-se. Unes paraules que la van fer ressorgir trobant-se de vacances a Màlaga. Però a més, també va llançar una gran exclusiva després d’un any sense concedir entrevistes a revistes.

Campos parla clar sobre la seva relació amb Telecinco

Mila Ximénez, col·laboradora de la revista ‘Lecturas’, va realitzar una gran entrevista en exclusiva a Maria Teresa Campos, on s’ha obert en canal confessant els moments més durs d’aquest últim any. I el que més va sorprendre va ser que Campos afirmés que l’ictus que va patir va ser «per les punyalades» que li «han clavat».

Tot i això, Maria Teresa Campos ha decidit reaccionar i parlar a la televisió, deixant de banda el seu descans, arran de tot l’enrenou que els rumors de jubilació i el malestar amb Telecinco han causat. La presentadora va contactar en directe amb el programa ‘Sálvame’ per poder aclarir les últimes informacions sobre ella i negar-ho tot completament.

María Teresa Campos durante la conexión en directo en 'Sálvame'
Maria Teresa Campos durant la connexió en directe en 'Sálvame' | Telecinco

Desmenteix la seva jubilació: «Això s'ho han inventat»

Maria Teresa, matriarca de la família Campos, ha negat rotundament que estigui amenaçant la cadena de Paolo Vasile amb la seva jubilació. En directe a ‘Sálvame’ va afirmar: «Ningú m'ha sentit dir que em vull jubilar».

A més, també ha deixat completament clar que ella mai diria o faria res que perjudiqués la cadena, tot i els rumors que s’han sentit sobre ella i la mala relació que té actualment amb Telecinco. «Mai, mai, mai li parlaré a cap mitjà ni a ningú malament de l'empresa en la qual treballo, estic contractada, per cert, i cobrant. Això s'ho han inventat».


Comentaris

envia el comentari