YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La filtració que María Teresa Campos volia evitar: la deixa en molt mal lloc

Quan el contigut de la filtració va tenir lloc, la presentadora treballava a Antena 3

María Teresa Campos al plató de l' 'Deluxe'
La presentadora treballava a Antena3 quan va passar tot | Telecinco

El despertar del cas Ylenia Carrisi a l'univers 'Sálvame' ha tret a la llum la importància d'alguns personatges, alguns d'ells ocults fins ara, que haurien jugat un paper fonamental en el desprestigi que va patir la periodista Lydia Lozano a tot l'enrenou mediàtic de la desaparició de la filla d'Albano i Romina Power.

Gràcies al testimoni de Mikel Barsa, l'exrepresentant d'Albano, hem pogut saber que María Teresa Campos, que aleshores treballava a Antena 3 i no li estaven funcionant les seves audiències, va ordir un pla per enfonsar a la col·laboradora amb la intencionalitat de carregar-se els continguts de Telecinco i la trama que envoltava a Lozano.

Segons Barsa, María Teresa Campos estava molt molesta al veure com les audiències beneficiaven Telecinco i el seu programa s'enfonsava a poc a poc. En aquell moment i també gràcies al testimoni d'algú de l'equip de la Campos, ha afirmat que la presentadora incitava els seus col·laboradors a portar informacions que fossin en contra de Lydia i de les seves sucoses informacions.

Kiko Hernández ha volgut recordar com en aquella època corria el rumor que a Antena 3 es movien circulars entre els programes on es demanava l'equip que busquessin informacions i testimonis que tiressin per terra tota la jugada de Telecinco, que va saber treure tot el suc a aquesta trama que se li escapava des del primer moment.

Gema López relata com es va viure aquesta època

La col·laboradora i que en aquell moment treballava a la cadena rival desmenteix que circulessin notes destinades a publicar informacions en contra de Lozano i de Telecinco. Ha afirmat que això no s'ha d'entendre com una guerra de cadenes per què mai es va viure com a tal. Finalment, la col·laboradora ha afegit que si es parla d'una possible rivalitat de cadenes, ella podria explicar una cosa que aixecaria polseguera.


Comentaris

envia el comentari