María Teresa Campos muy seria, de copiloto en un vehículo

María Teresa Campos explica la veritat sobre la misteriosa visita a Kiko Hernández

Tots dos van menjar junts abans de l'entrevista a 'Sábado Deluxe'

Dissabte passat es va produir una de les entrevistes més tenses que es recorden a Telecinco. María Teresa Campos va visitar el plató de 'Sábado Deluxe', on va ser entrevistada per Jorge Javier Vázquez. La matriarca de les Campos va enviar algun 'zasca' al programa i al presentador, de manera que tot fa indicar que la relació entre la cúpula de 'Sálvame' i ella es podria haver trencat.

La família Campos no guarda bona relació amb els membres del programa de 'Sálvame'. Recentment, Terelu Campos ha protagonitzat bastants disputes amb col·laboradors com Kiko HernándezMaría Patiño. Precisament, Kiko Hernández ha estat un dels més crítics amb Terelu i Carmen Borrego. Un dia abans de l'entrevista de Maria Teresa al 'Deluxe', es va produir un fet molt inesperat.

Divendres passat, María Teresa Campos, al costat de Belén Rodríguez, va visitar la casa de Kiko Hernández. Una visita molt rara i molt estranya, ja que Kiko li hauria declarat la guerra a Terelu i a Carmen Borrego en múltiples ocasions. Diversos fotògrafs van captar el moment en què la veterana presentadora anava en cotxe a casa del col·laborador.

María Teresa Campos visita la casa de Kiko Hernández
María Teresa Campos va menjar amb Kiko Hernández | Espanya Diari

El motiu de la visita

Avui s'han començat a conèixer tots els detalls d'aquesta misteriosa visita. Sembla que va ser Maria Teresa Campos qui va convidar a Kiko Hernández per menjar. Per tant, es tractaria d'un gran pas de la veterana presentadora, qui vole portar-se bé amb els col·laboradors del programa.

Tot indica que María Teresa Campos volia preparar l'entrevista de la millor manera possible, i és per això que va demanar a Kiko Hernández consell, així com també va anar fins a casa seva per fer les paus. A partir d'aquí, l'ex concursant de 'Gran Hermano' s'ha portat molt bé amb Maria Teresa.

Alguns mitjans com 'Cotilleo' han afirmat que aquesta trobada ha pogut ser per pur interès per part de Maria Teresa, que volia tenir a Kiko Hernández a prop per dir-li les preguntes que no volia que se li fessin en 'Sábado Deluxe'.

Resulta que, finalment, la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez no va anar del tot bé, ja que se li van preguntar per qüestions a les quals no va voler entrar. De moment es desconeix com ha quedat la relació entre Kiko i ella, però molt probablement María Teresa s'hagi sentit decebuda amb el col·laborador. Durant el programa fins i tot va arribar a amenaçar amb abandonar el plató.