María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

El motiu real de María Teresa Campos per acudir a 'Sálvame'

La col·laboradora s'asseia dissabte passat, 3 d'octubre, al plató de 'Sábado Deluxe'

Dissabte passat, 3 d'octubre, María Teresa Campos s'asseia al plató de 'Sábado Deluxe' per defensar a les seves filles dels continus atacs dels col·laboradors. A més, a la meitat de l'entrevista, la veterana presentadora havia de fer front a una sèrie de rumors sobre la possible reconciliació entre ella i Bigote Arrocet, fet que no li va agradar en absolut.

No obstant això, després de veure asseguda a la malaguenya al plató del programa, eren molts els que es preguntaven què era el que havia motivat a la susdita a acudir al programa que tants maldecaps ha donat a la seva família. Sigui quin sigui el motiu, la veritat és que les seves filles no estaven per a res d'acord amb la decisió de la seva mare de sotmetre's a les preguntes dels col·laboradors de 'Sálvame'.

Sembla que, María Teresa Campos portava ja diverses setmanes planificant l'entrevista amb Jorge Javier per netejar la imatge de les seves filles i que tornés a regnar la felicitat a casa. Tanmateix, després de la seva actitud al plató, la malaguenya aconseguia més aviat el contrari i, fins i tot, Terelu arribava a estar present a plató a través d'un missatge on assegurava sentir-se «totalment desolada».

«Busca cridar l'atenció»

Segons Mila Ximénez, el veritable motiu pel qual la presentadora s'hauria assegut al 'Sábado Deluxe' no seria altre que cridar l'atenció de l'humorista. «Tan sols busca cridar l'atenció de Bigote Arrocet. Tot es va enfonsar quan ho va deixar amb ell. S'ha descompost totalment, ha deixat de banda el seu perfil professional. Quan Edmundo desapareix, María Teresa desapareix», ha explicat al programa.

Sigui quin fos el motiu que ha portat a María Teresa Campos a seure al plató davant dels col·laboradors, la veritat és que la seva estratègia no li ha sortit gens bé. És més, la veterana presentadora ha sortit pitjor del que ha entrat generant una onada de crítiques per l'actitud supèrbia que va mantenir durant l'entrevista.

Tant és així que Jorge Javier va arribar fins i tot a assegurar que s'havia sentit «maltractat» per la matriarca de les Campos durant l'entrevista. Unes paraules que de segur no han agradat gens a la malaguenya.