Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Ben preparada: L'estricta formació que ha rebut Alejandra Rubio de María Teresa Campos

La filla de Terelu Campos ja és una col·laboradora fixa de Telecinco

Alejandra Rubio s'ha convertit en una col·laboradora fixa de Telecinco. Des de fa bastants mesos la jove col·labora en 'Viva la vida'. El programa presentat per Emma García ha apostat per ella. La filla de Terelu Campos segueix el llegat de la seva àvia i de la seva mare.

La 'influencer' ja és un membre més del clan 'Campos'. María Teresa Campos pot estar orgullosa de la seva neta, que igual que les seves filles, s'ha convertit en un pes pesant de la cadena. El debut de la jove en televisió va ser en el debat de 'L'illa de les temptacions'. No va ser l'estrena somiada, ja que en els seus primers dies va tenir una forta discussió amb Kiko Matamoros.

Precisament es va arribar a especular que la jove volia abandonar la televisió després d'aquest dur inici. Durant una emissió del debat de 'L'illa de les temptacions' Alejandra va haver de sortir de plató plorant. A partir d'aquí, la 'influencer' va fer un 'reset' i als mesos es va reincorporar a l'equip de 'Viva la vida' demostrant que havia canviat i que tenia més compromís per estar treballant en televisió.

És evident que Alejandra Rubio té bons mentors. En primer lloc trobem a la seva àvia Maria Teresa Campos que porta tota la vida a la televisió. La filla de Terelu Campos seguirà els passos de la seva família. Fa anys, quan la jove era menor, la seva mare va confessar que no li agradava la idea que la seva filla fos mediàtica. Avui en dia això ha canviat, tant que fa unes setmanes les dues van sorprendre sent portada d'una revista.

María Teresa Campos, mestra d'Alejandra Rubio

«Jo no m'hi poso, m'agradi o no forma part d'alguna cosa que jo no puc controlar», ha explicat Terelu Campos a la revista 'Lecturas'. Aquí la que realment està intentant formar a la jove és la seva àvia. María Teresa Campos ha esdevingut la mestra més estricta d'Alejandra Rubio. Pel que sembla, la veterana presentadora s'ha esforçat molt per oferir la millor formació a la seva néta, tant que en algunes ocasions ha arribat a ser molt inflexible i estricte.

L'ex de Bigoti Arrocet està ensenyant a la seva néta a tenir totes les taules suficients per estar davant de la televisió durant molts anys. Curiosament ni Alejandra Rubio ni Terelu Campos són periodistes, però sí successores de la veterana presentadora quant a la seva trajectòria televisiva es refereix.