María Teresa Campos sonrie en un coche

María Teresa Campos deixa anar una indirecta a Edmundo: «Tinc altres il·lusions»

La veterana presentadora ha parlat sobre la seva ruptura amb Edmundo

María Teresa Campos s'asseia dissabte passat, 3 d'octubre, a 'Sábado Deluxe' disposada a defensar les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, i ha parlat amb claredat sobre la seva ruptura amb Edmundo Arrocet després de sortir a la llum que l'humorista podria estar intentant reprendre la relació amb la veterana presentadora.

La presentadora, molt amiga de Jorge Javier Vázquez, no estava disposada a aguantar cap ni una i així va fer-li saber al de Badalona després d'aixecar-se de la cadira i amenaçar d'anar-se'n després que aquest donés pas a un vídeo on diverses persones opinaven sobre la ruptura entre l'humorista i ella.

María Teresa Campos amenaça en marxar del plató

«Que me'n vaig! Si segueixes per aquest camí, me'n vaig. Jo no he vingut a això», assegurava la matriarca de les Campos, disposada a marcar terreny en una nit que no va ser gens fàcil per a ella. Després que el presentador intentés tranquil·litzar-la assegurant que no anava a aguantar més arravataments a plató, María Teresa deixava clara la seva opinió sobre el que va ser la seva parella.

«Mai més permetré que es parli malament d'Edmundo. A casa meva no hi falta res. Hi ha coses que Edmundo m'ha comprat a mi. No estic oberta a una reconciliació amb Edmundo. Aquesta etapa està tancada. Això és el que he vingut a dir i el que dic», sentenciava María Teresa Campos davant els rumors sobre una possible reconciliació.

Malgrat que ha patit molt per la inesperada ruptura, ara per ara la periodista sembla no estar disposada a donar-li una segona oportunitat a l'humorista: «Al principi m'horroritzava despertar-me al matí. Perquè quan obria l'ull, no em podia creure que m'hagués passat això. Però ara ja no. Ara ja no. És un home molt casolà. Per això, el buit que va deixar va ser molt gran», assegurava.

A més, María Teresa Campos no va dubtar en jugar amb la possibilitat de tenir una nova parella en assegurar que «ja tinc altres il·lusions» i dir-li a Jorge Javier que no li contestaria a la pregunta de si ja hi havia una altra persona ocupant el seu cor.

Disposada a netejar la imatge de qui va ser la seva parella durant diversos anys, la malaguenya no dubtava a desmentir alguns dels testimonis que havien anat acudint a plató en els últims mesos i que no deixaven per res en bon lloc a Edmundo Arrocet. «És mentida que quan discutia amb Edmundo perdés els nervis i em tirés dels cabells», reconeixia la presentadora disposada a posar fi a especulacions absurdes.