Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

María Teresa Campos obliga la seva filla Terelu a abandonar Telecinco

María Teresa necessita que Terelu Campos estigui a prop seu

María Teresa Campos ha estat una de les persones més importants dins del món de la comunicació, però actualment ocupa un lloc força discret. Terelu Campos i Carmen Borrego, les seves filles, han agafat les regnes de la situació per intentar que el clan no caigui en l'oblit. Alejandra Rubio, que segons molts és la seva neta preferida, també vol lucrar-se gràcies a la fama de la família.

Carmen Borrego i la seva neboda Alejandra no tenen tanta experiència com la matriarca de les Campos, per això cometen errors de primer grau. Molts experts asseguren que María Teresa està enfadada perquè considera que estan arruïnant el seu llegat televisiu. Saúl Ortiz, periodista expert en crònica social, pensa que el clan està passant una situació límit.

«María Teresa Campos ha estat tot un referent a la televisió d'aquest país. Una dona pionera, lluitadora i treballadora inesgotable. La gran pena és que les seves filles, i aquí he de ficar a totes dues, se l'han carregada per diners», escriu Saúl a Twitter.

Fa temps que Terelu i Carmen batallen als platós de televisió, atreviment que ha dinamitat la imatge que el públic en tenia. María Teresa sempre ha venut glamur, respecte i professionalitat, però la seva família ha posat en perill tot aquest patrimoni. Alejandra Rubio, neta de la matriarca, també hi ha tingut molt a veure.

María Teresa Campos frena la cursa de Terelu

Alejandra no suporta Borrego i no té cap pudor de dir el que pensa, gest que ha sembrat el caos dins de Telecinco. La noia pensa que la seva tia s'aprofita del drama familiar per guanyar diners. I n'és una prova que recentment s'ha sotmès al polígraf del Sábado Deluxe a canvi d'un bon grapat d'euros.

Terelu Campos, col·laboradora a Viva la Vida, haurà de donar resposta a les noves acusacions que ha fet la seva germana Carmen. Ha confessat que trigarà a donar la cara perquè les cures de la seva mare, María Teresa, li impedeixen treballar els diumenges al programa.

L'antiga presentadora estrella de Telecinco travessa una situació econòmica força complicada. Ha hagut de vendre la seva mansió, situada a una luxosa urbanització madrilenya, per començar una vida lluny dels luxes del passat. Segons ha sortit publicat, ha llogat un pis a prop del domicili de la seva filla Terelu.

Carmen i Borrego i Terelu assegudes en un plató de televisió
Terelu i Carmen Borrego no han solucionat els problemes | Mediaset

La tertuliana de Viva la Vida s'està fent càrrec de la seva mare, ja que l'habitatge on s'ha mudat no està preparat encara. Per aquest motiu no pot participar els diumenges a la petita pantalla, ja que aquell dia el sol dedicar a passar temps amb ella. La seva filla Alejandra, per tot plegat, haurà de ser la que respongui a les declaracions que Borrego ha donat al Sábado Deluxe.

María Teresa Campos culpa Carmen Borrego

María Teresa té una gran relació amb la seva neta Alejandra, ja que pensa que és l'hereva perfecta del seu patrimoni televisiu. L'entorn ha parlat amb molts periodistes per assegurar que Borrego és la gran perdedora de la batalla familiar. La matriarca de les Campos considera que la seva filla Carmen hauria d'haver gestionat millor el conflicte amb Rubio.

Terelu Campos ha confessat a Viva la Vida que ha tocat fons, ja que no hauria pensat mai que el seu clan estaria tan destrossat. Per aquest motiu ha decidit retirar-se de la guerra i centrar-se en la cura de la seva mare, que necessita suport més que mai. Recordem que en el passat era una persona molt important i que actualment amb prou feines té presència als mitjans.