María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

El motiu pel qual María Teresa Campos va deixar plantat ahir a Telecinco

La presentadora va decidir a últim moment no assistir a 'Hormigas Blancas'

Telecinco emetia ahir l'últim programa de la temporada de 'Hormigas Blancas' i ho feia amb un repassant la vida de Bertín Osborne. Col·laboradors habituals com Mila Ximénez, Lydia Lozano, Beatriz Cortazar o Cristina Cifuentes van participar durant el debat del programa.

Al llarg del documental, conduït per Carlota Corredera, es va parlar de la vida amorosa de Bertín Osborne i tot semblava anar segons el previst però, els espectadors es van adonar d'una cosa que resultava molt estranya i és que quan es va començar a parlar de 'les Campos' es van adonar que faltava alguna cosa. Tot i que l'organització tenia prevista la seva participació, finalment María Teresa Campos va decidir no assistir al programa com havia fet durant les últimes setmanes.

L'absència de María Teresa Campos no va ser causada per cap problema de salut d'última hora i Carlota Corredera deia en directe: «Avui al plató hauria d'haver estat amb nosaltres, com ja ha estat en altres documentals que hem fet». La presentadora va assenyalar que el programa s'havia posat en contacte amb ella i «ens va dir que sí que venia».

María Teresa Campos, lluny de Telecinco

L'encarregada de tots els acords de contractes de María Teresa Campos és la seva filla Carmen Borrego i tot i el sí de la seva mare, la conductora de 'Hormigas Blancas' va explicar que quan van trucar a Borrego aquesta els hi va dir que «María Teresa Campos no vindria al nostre programa».  

Al plató ningú va ser capaç d'entendre aquest moviment que María Teresa Campos havia decidit fer perquè sempre ha estat col·laborant al programa de Telecinco. Tot i que s'ha de tenir en compte que en algunes de les entregues, com amb la de Rocío Carrasco, la presentadora va fer unes declaracions molt polèmiques. 

Per la seva part, Carlota Corredera va explicar que creu que 'les Campos' estan moltes amb la cadena per tot el que ha passat últimament i va declarar que «jo crec que és perquè està enfadada amb Telecinco, però això ja és una teoria meva».