URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Repassada de María Teresa Campos a Jorge Javier per una broma de mal gust

La matriarca del Clan Campos va intervenir en 'Sábado deluxe' per donar-li una sorpresa a Mila Ximénez

María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez a 'Sábado deluxe'.
María Teresa Campos va defensar la seva filla Terelu a Telecinco | Telecinco

María Teresa Campos és una periodista veterana i respectada per dir sempre el que pensa amb contundència. El seu gran carisma contribueix al fet que l'escoltin sense generar mals rotllos, tot i que no dubta a posar-se ferma quan així ho requereix. Recentment la matriarca el Clan Campos va aprofitar la seva intervenció a'Sábado deluxe' per defensar la seva filla Terelu de les «burles» de Jorge Javier Vázquez.

La que va ser presentadora de 'Qué tiempo tan feliz' va connectar ahir a través de videotrucada amb el plató de Telecinco per donar-li una sorpresa Mila Ximénez, que tornava al programa 58 dies després d'estar confinada a casa.

Maria Teresa, molt seriosa amb el coronavirus

Durant la connexió, Jorge Javier no va dubtar a fer broma sobre el confinament que va tancar a la mateixa casa a María Teresa i la seva filla: uns acudits que no van agradar gens a la periodista.

«Et diré una cosa: no hi ha millor persona que una pugui trobar per confinar, amb la meva filla Terelu. Calla ja, deixa parlar. M'han trucat, jo parlo», assenyalava la matriarca amb rotunditat. Jorge Javier, per la seva banda, continuava amb el seu to humorístic pensant que la presentadora l'estava seguint el joc: «T'ha tingut empresonada. És veritat que et feia jugar a les cartes amb guants?»,

No obstant això, lluny de sumar-se a la broma, María Teresa Campos es va posar ferm amb el periodista, fent-li saber que la protecció davant el coronavirus no és motiu d'acudit. «Ara estic amb la meva néta Carmen i vam jugar amb màscares. No és cap ximpleria, tu riu-te, vés amb compte», advertia amb contundència. Jorge Javier Vázquez li treia importància a l'assumpte i assegurava que li feia molta gràcia quan María Teresa «està cabrejada».

Trasllat en mig del confinament

La periodista va defensar a la seva filla Terelu assegurant que l'havia tractat com una reina i que se sentia molt afortunada per haver estat tan ben acompanyada. No obstant això, va confessar que recentment, en ple confinament, es va haver de traslladar a casa seva.

«He gaudit molt de la gosseta. Sortíem cada dia a aplaudir. Ara Terelu havia de fer la mudança i he vingut a casa meva, amb la meva néta Carmen», explica.

Jorge Javier també va aprofitar la intervenció de María Teresa per preguntar-li si havia trobat a faltar passar la quarantena amb una parella i sostreure-li alguna informació sobre Bigote Arrocet. 

La Campos ha incidit que depenia de la personalitat de l'home, assegurant que «confinar-te amb determinades parelles ha de ser l'hòstia perquè hi ha gent més nerviosa que una altra», però s'ha negat a respondre res relacionat amb l'humorista.


Comentaris

envia el comentari