El detall de María Teresa Campos que ha centrat totes les mirades a 'Sálvame'

La col·laboradora ha tornat a un programa de Telecinco

Fotografia de Maria Teresa Campos
María Teresa Campos ha tornat a Telecinco després de molt temps | Wikipedia

María Teresa Campos ha aparegut per sorpresa a Telecinco de la mà de 'Sálvame'. Des que la col·laboradora va abandonar Mediaset ha estat molt lligada a la seva professió visitant diversos programes d'entreteniment d'altres cadenes.

La mare de Terelu Campos fins i tot s'ha creat un canal de Youtube on ha entrevistat a personatges com Anabel Pantoja o David Broncano. Durant aquest temps, la col·laboradora ha estat treballant d'una manera menys intensa que en el passat, i és que l'edat no perdona. María Teresa Campos ja té 79 anys, però malgrat això, vol seguir treballant.

Després de la seva irrupció a 'Sálvame' són molts els usuaris que coincideixen que Maria Teresa Campos no és la mateixa de sempre. La realitat és que la mare de Terelu i Carmen Borrego ha envellit molt arran de l'ictus que va patir.

A tot això se li suma la seva dolorosa ruptura amb Bigote Arrocet, així com els problemes de salut que va tenir la seva filla Terelu. La presentadora ha tornat a Telecinco en algunes ocasions per concedir algunes entrevistes, però mai ho ha tornat a fer com a presentadora de cap dels programes de la cadena.

La nova vida de Maria Teresa Campos

Alguns espectadors opinen que a vegades es veu a una Maria Teresa una mica perduda, sense saber molt bé on està. Alguns dels seus fans s'han preocupat pel seu estat de salut, ja que l'han vist una mica delicat.

Aquesta mateixa tarda 'Sálvame' ha sorprès presentant a Maria Teresa Campos com a col·laboradora estrella de la taula especial que han preparat per analitzar l'actualitat de la Casa Reial i sobretot, per parlar sobre el nou parador del rei emèrit. Ha estat llavors quan molts s'han adonat que Maria Teresa no és la mateixa de sempre. No obstant això, malgrat estar a punt de fer els 80, la col·laboradora ha demostrat el seu gran nivell de saviesa sobre aquest tema.

La matriarca de les Campos segueix sense tenir un programa propi però tot està per veure. De moment, com hem esmentat anteriorment, té un canal de Youtube anomenat 'Enredados' on entrevista a diversos personatges de l'actualitat i i on li podem seguir regularment la pista.


Comentaris

envia el comentari