María Teresa Campos podria tornar a TVE amb un programa propi

Aquesta possibilitat arriba després que Mediaset no hagi renovat el contracte de la periodista

María Teresa podría volver a TVE
María Teresa podria tornar a TVE | Catalunyadiari.cat

 

La incògnita sobre si María Teresa Campos finalitzaria la seva relació laboral amb Mediaset ja està clara. El contracte de la periodista amb la cadena va finalitzar el 2 d’abril i no hi ha hagut notícies sobre la seva renovació. Per aquest motiu, Campos està negociant amb diferents mitjans de comunicació el seu retorn televisiu, però amb certes condicions per la seva part.

Tot i que la decisió de Mediaset de no comptar amb la presència d’una de les presentadores més reconegudes del panorama mediàtic no ha deixat indiferent ningú, sembla que la periodista no està tenint problemes per fer un gir a la seva carrera professional. Un fet que era bastant obvi, tenint en compte el seu currículum i la simpatia que desperta entre l’audiència.

Els seus requisits

María Teresa Campos dice adiós a Mediaset
María Teresa Campos diu adéu a Mediaset | CEDIDA  

Segons va assegurar ‘Look’, Campos estaria posant les seves condicions a les ofertes que està rebent, ja que no vol acceptar un contracte que no compleixi les seves exigències. Un d’aquests punts d’especial importància per a la periodista és treballar per a una cadena nacional. D’aquesta manera, estaria rebutjant les ofertes que li arriben per part de televisions autonòmiques.

En aquest sentit, Campos veuria amb bons ulls tornar a TVE, on va fer els seus primers passos en el món del periodisme. Concretament, va començar al programa ‘Esa noche’ el 1981 i, uns anys més tard, va presentar altres programes com ‘Estudio Directo’ o ‘Diario de sesiones’. Tot i això, si tanqués un acord amb aquesta cadena televisiva, també imposaria diferents requisits com disposar d’un programa propi amb entrevistes de màxima actualitat i que s’emeti en directe.

Fi de la relació amb Mediaset

María Teresa siempre admirada por sus hijas
María Teresa, sempre admirada per les seves filles | Catalunyadiari.cat  

La nova etapa professional de la mare de Terelu segurament vindrà acompanyada d’èxits i bones xifres d’audiència, però encara segueix sent sorprenent que Mediaset no hagi volgut comptar amb ella de nou. Cal recordar que la periodista ha liderat diferents projectes en aquesta cadena i ningú s’esperava que la seva relació laboral s’acabés d’una manera tan freda. De fet, durant el seu darrer programa de ‘¡Qúe tiempo tan feliz!’, es va acomiadar del públic amb aquesta frase. «Torno al setembre, quan passi la calor».


Comentaris

envia el comentari