María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

La possible traïció de María Teresa Campos a la seva filla Carmen Borrego

María Teresa Campos podria haver tancat la seva pròxima intervenció televisiva sense el consentiment de la seva filla

Per tots és sabut que mentre María Teresa CamposTerelu Campos s'han dedicat a fer carrera davant de la càmera, Carmen Borrego ha fet el mateix darrere de càmera. Primer com a directora de programes i ara com a representant i negociadora dels contractes de la seva mare i de la seva germana en els platós de televisió. Aquesta dedicació li ha suposat a Carmen grans ingressos i que ha alternat amb la seva pròpia presència en els platós de Telecinco també com a col·laboradora esporàdica a 'Sálvame' i ara més recentment al plató de 'Viva la vida'.

Encara que mai hi ha hagut queixa sobre el treball de representació de Borrego, fa algunes setmanes es va fer públic un contratemps que va impedir la presència de María Teresa Campos al plató de 'Hormigas Blancas', on havia d'acudir en qualitat de col·laboradora aportant dades i opinions sobre la vida de Bertín Osborne. En aquest moment, Carlota Corredera va dir que María Teresa havia estat contractada per participar però que aquesta col·laboració es va frustrar quan Carmen Borrego va trencar el contracte i va deixar a la seva mare fora del programa en considerar que aquesta productora les tractava molt malament.

Davant d'aquesta situació, María Teresa es va disgustar molt per què comptava amb aquests diners i ja tenia posada data a la seva presència al plató de 'Hormigas Blancas'. Potser aquesta situació ha fet que en aquesta ocasió la veterana periodista hagi tirat pel seu compte, tancant ella mateixa la propera entrevista a 'Sábado Deluxe' i deixant de banda la seva filla, que s'haurà de quedar sense la seva corresponent comissió per haver tancat aquesta intervenció.

Els problemes econòmics de Carmen Borrego no paren de créixer

Aquesta traïció no li vindrà gens bé a Carmen. Doncs ella mateixa confessava fa algunes setmanes en una revista que ho estava passant molt malament econòmicament i que la pandèmia havia arrasat amb la seva família, deixant al seu marit i a la seva filla a l'atur, limitant així les arques familiars i obligant la matriarca a vendre exclusives per reflotar l'economia familiar encara que per això hagi de parlar de temes molt complicats i compromesos.