María Teresa Campos es venja de les seves filles al programa de 'Las Campos'

La periodista va consumar la seva venjança contra Carmen Borrego i Terelu a l'últim episodi del 'reality' que protagonitzen les tres.

En el próximo programa de 'Las Campos' podrá verse como Carmen Borrego y Terelu se hacen algunos retoques
Carmen Borrego i Terelu es faran alguns retocs, segons s'ha vist en l'avenç del pròxim programa | Telecinco
 

A María Teresa Campos no li va agradar gaire la mala passada que les seves filles li van fer al centre de nutrició, i és per això, que amb la seva amiga Maite va preparar la seva venjança. 

La mare de Terelu i Carmen Borrego no és una persona a qui li agradi que li prenguin el pèl, i menys al programa de televisió on és l'estrella indiscutible. És per això, que veient com les seves filles estaven actuant amb una nutricionista a la qual havien acudit, va voler escarmentar-les.  

Terelu i Carmen, a un tractament per perdre pes

Les dues filles de la veterana presentadora, havien anat a un centre especialitzat de Màlaga, per començar un tractament 'detox'. L'objectiu de totes dues és perdre pes i fer una vida més sana, és per això que es van posar en les mans d'una de les professionals del centre, María José. Amb el pas dels dies, les dues germanes van començar a sentir l'ansietat provocada per la falta de menjar i van discutir i fer mals comentaris a la nutricionista. Aquests fets van dur a María Teresa a actuar.  

María Teresa no es va mossegar la llengua

La periodista no va dubtar a preguntar a la nutricionista, davant la presència de Carmen i Terelu: «Vostè ha tingut mai unes pacients com aquestes?». María Teresa no va poder evitar sentir llàstima pel que havia tingut de suportar María José. 

Per aquest motiu va decidir planejar una venjança amb la seva amiga Maite. Totes dues anirien a esmorzar al centre on estaven rebent tractament les seves filles, portant una cosa tan apetitosa com uns xurros amb xocolata

La venjança és un plat que se serveix fred

Això devien pensar Carmen i Terelú quan van veure entrar per la porta a la seva mare. I és que, totes dues feia uns quants dies que duien una dieta a base de batuts i 'smoothies' depuratius'. Tot apuntava al fet que, a causa de la seva poca força de voluntat, acabarien caient en la temptació, complint-se així la revenja de la matriarca del clan.  

En veure l'esmorzar del qual estaven gaudint María Teresa i Maite, Terelú Campos va exclamar: «Ens dóna igual el que mengeu». La seva mare, demostrant la seva mala fe, li va contestar: «Estan blanquets, com a mi m'agraden». 


Comentaris

envia el comentari