Fotomuntatge de María Verdoy i Emma García.

María Verdoy, la reportera que coneix el secret familiar d'Emma García

María Verdoy és la nova promesa de Telecinco

María Verdoy és periodista i treballa a Viva la Vida, un programa que ha esdevingut l'espai més vist de la petita pantalla. Telecinco està travessant una crisi d'audiència important i Emma García ha aconseguit que la cadena remunti d'un moment a l'altre. El mèrit no només és d'ella, també pertany a l'equip de col·laboradors que sedueixen el públic els caps de setmana.

María Verdoy té una secció pròpia a Viva la Vida, treballa com a reportera i contextualitza les notícies al plató del programa. La seva trajectòria professional és envejable, però un dels seus èxits més destacats és haver estat al costat d'Ana Rosa Quintana. La presentadora li va ensenyar a ser rigorosa i va aprendre molt gràcies a la seva generositat infinita.

Captura de María Verdoy a 'Viva la vida'.
María Verdoy està triomfant a Mediaset. | Mediaset

 

María es va adonar que la seva etapa a El programa de AR havia acabat, per això va decidir acceptar l'oferta d'Emma. Des de fa tres anys forma part del seu equip i cada cop té més pes a Telecinco. Gaudeix d'una estupenda connexió amb molts famosos, així que té accés a informació privilegiada.

María va concedir una entrevista a la revista Semana i va assegurar que adorava Carmen Borrego i que passava molt de temps amb ella. La filla de Teresa Campos l'anomena afectuosament «Mariquilla» i el temps que van treballar juntes va ser ideal. Carmen ja no forma part de Viva la Vida i els directors han apostat per donar més pes a Verdoy.

La reportera coneix tot el que passa al programa, de fet gaudeix d'una amistat especial amb Emma García. Sap tots els seus secrets familiars, com ara que la filla de la presentadora va néixer a la mateixa data que les filles de Tita Cervera.

Ana Rosa Quintana es continua recuperant del seu problema de salut i encara no pot treballar davant de les càmeres. La seva absència ha augmentat la competència i cada cop hi ha més periodistes que es postulen com la seva digna successora. Hem d'aclarir que el regnat de Quintana durarà molt de temps, ja que Telecinco sap que és un autèntic talismà.

María Verdoy va tenir problemes en el passat

María s'ha convertit en una persona d'interès públic, per això la revista Semana s'hi va posar en contacte. Va concedir una entrevista sincera i va revelar que quan era petita se sentia «un aneguet lleig», tot i que va tenir una infància feliç. Ara s'ha convertit en un autèntic cigne capaç de superar cares que porten tota la vida treballant als mitjans.

Maria Verdoy al plató de Viva la Vida.
María Verdoy treballa amb grans professionals. | Mediaset
 

Verdoy està casada amb un home que també fa televisió, però treballa darrere de les càmeres. Viuen a Madrid, en un pis de lloguer situat a una zona estupenda, tot i que estan pensant a comprar una casa pròpia. Tot fa pensar que la reportera viurà molts èxits, així que els seus comptes bancaris gaudiran d'una salut impecable.

Ana Rosa Quintana va treballar amb Verdoy i sap perfectament que està capacitada per exercir qualsevol funció. La noia és conscient que està triomfant a Telecinco, però pensa que encara ha de complir molts reptes. «El meu somni en realitat i la meva professió frustrada de moment és ser dobladora, m'agradaria moltíssim», va deixar caure a Setmana.

María Verdoy podria substituir qualsevol presentador

María col·laborava als matins de Telecinco, però Emma García va arribar a Viva la Vida i els directors van fer certs canvis. «Estava a Ana Rosa i va coincidir just amb la reestructuració del format de Viva la Vida. Jo estic al programa per Emma, perquè quan entra ella es reforça el cor», explica la periodista.

Verdoy està capacitada per portar les regnes de qualsevol programa, de fet la seva secció cada cop té més pes. Els espectadors estan encantats amb la seva presència i s'ha guanyat l'afecte dels companys. Té molta experiència a la petita pantalla, ja que ha ocupat llocs de gran importància i sempre ha sortit airosa.