Marian Lorette de 'La Voz Kids Mèxic'

Marian, la nena que va emocionar Melendi a 'La Voz Kids' en estat greu

La petita es troba en un estat delicat segons informa la seva família

La petita Marian Lorette es troba ingressada en estat greu després d'haver patit un accident en una atracció. La nena es va fer famosa a 'La Voz Kids Mèxic' on va deixar a Melendi sense paraules.

Marian continua en estat delicat

La nena va fascinar Melendi després de la seva actuació on va interpretar el tema de 'Frozen'. A parir d'aquí, el seu talent va enamorar l'audiència mexicana, que ara prega per la seva vida. Tal com informen mitjos locals, el cabell de Marian va quedar atrapat en el motor d'una atracció. Encara són escasses les notícies sobre l'estat de la petita, però la família de Marian ha publicat en les seves xarxes socials que la nena continua delicada.

  

La petita cantant es va guanyar tot l'amor del públic, ja que durant la seva primera actuació a 'La Voz', va provocar una gran disputa de tots els coaches, que la volien sí o sí al seu equip. Melendi va assegurar haver identificat a la seva pròpia filla amb el tema interpretat amb Marian. «La meva filla va començar a parlar amb aquesta cançó. Tu saps l'emoció que vaig sentir? Estic tremolant»,  va afirmar el cantant. Finalment, la nena no es va decantar per l'asturià i va decidir marxar a l'equip de la cantant Estel.

També et pot interessar...