El actor Mariano Alameda en el año 2000

El gran canvi físic de Diego de 'Aquí no hay quien viva': ja no és així

Mariano Alameda, l'actor que va encarnar aquest personatge, està gairebé irreconeixible

Una de les sèries de televisió que més èxit ha aconseguit al nostre país ha estat 'Aquí no hay quien viva'. Un dels personatges més emblemàtics va ser Diego Álvarez, interpretat per Mariano Alameda.

Després de tants anys, l'actor ha experimentat un notable canvi físic. Tant és així que ara està pràcticament irreconeixible.

El canvi físic de Diego, Mariano Alameda, de 'Aquí no hay quien viva'

'Aquí no hay quien viva' es va emetre a Antena 3 del 2003 al 2006. Una sèrie que feia riure el públic amb les aventures dels veïns d'un bloc de pisos. En concret, amb els integrants de la comunitat situada al carrer Desengaño, número 21.

Entre ells, hi havia el personatge de Diego, jove casat amb una dona que descobreix l'amor amb un altre home. En efecte, inicia una relació amb Mauri, interpretat per Luis Merlo.

Durant diversos capítols, els seguidors de la sèrie van seguir el romanç del jove Álvarez, a qui donava vida Mariano. Un actor madrileny que va saltar a la fama amb el seu paper a 'Hostal Royal Manzanares'. No obstant això, es va convertir en un ídol a 'Al salir de clase'.

Les seves qualitats interpretatives i el seu aspecte físic van atreure molts joves. Totes dues característiques li van donar moltes oportunitats laborals. Per això, va representar altres papers a 'La verdad de Laura' o 'Paco y Veva', a pel·lícules com 'La noche de los girasoles' (2006) i a altres obres teatrals.

Fa uns anys, va decidir allunyar-se dels mitjans i de la interpretació. Un temps en què ha experimentat un notable canvi físic que resulta sorprenent. Ara és difícil reconèixer-lo. 

Actualment, porta els cabells rapats, barba i, a més, ulleres. Queda poca cosa d'aquell aspecte de jove trencacors.

L'actor Mariano Alameda actualment
Mariano Alameda ha canviat radicalment d'aspecte | Instagram
 

Què se n'ha fet de Mariano Alameda

Després del seu pas per 'Aquí no hay quien viva', va treballar al cinema i al teatre. Així, va participar en obres com 'De repente', 'El último verano' o 'Un pequeño juego sin consecuencias'. De la mateixa manera, va intervenir en sèries de televisió com 'No somos ángeles'.

També es va animar a exercir de doblador al llargmetratge 'Dinosaurio' (2000) i va fer els seus primers passos com a director. Així, es va posar al capdavant d'un parell de curts.

Unes tasques que combinava amb una altra faceta que no tenia res a veure amb la interpretació. L'any 2006 va fundar el Centre Espiritual Nagual a Madrid, a la coneguda zona d'Hortaleza.

Hi estava tan content que l'any 2010 va fer un pas molt important en l'àmbit laboral i personal. Va optar per deixar de banda la interpretació i s'ha centrat en la seva tasca com a professor de ioga. Ara, s'hi dedica totalment.

Primer pla de Mariano Alameda somrient
L'actor Mariano Alameda l'any 2005 | Europa Press
 

Aquest centre es defineix com «una acadèmia de ioga que té com a objectiu oferir als alumnes la possibilitat d'evolucionar i incrementar el mateix desenvolupament personal en tots els àmbits».

Ara hi imparteix classes, seminaris i ponències no només sobre aquesta disciplina sinó també sobre el món de la meditació. Pràctiques que el van ajudar a tenir una vida més calmada i allunyada de l'estrès dels rodatges o les estrenes teatrals.

Això sí, encara que Alameda ha deixat la interpretació, hi continua molt connectat. Per això encara manté estretes relacions amb alguns dels companys de la seva professió anterior. Bona mostra d'això és que ha aparegut en imatges amb actors com Daniel Huarte o Miguel Ángel Muñoz, entre d'altres.