Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'

Marina, de 'La isla', té nova parella: una cara coneguda de Telecinco

La sevillana ha recuperat el somriure

Marina, l'exconcursant de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', sembla haver trobat per fi la persona amb la qual ser feliç. Després que la seva relació de cinc anys amb Jesús acabés per la seva infidelitat amb Isaac a la República Dominicana, la sevillana portava un temps amb el cor trencat.

El seu intent de relació amb 'Lobo' tampoc va sortir com ella s'esperava. Es va traslladar a Barcelona per passar més temps amb ell, però Isaac va decidir decantar-se per una altra cara coneguda del 'reality': Lucía, amiga de Marina. Una traïció que va suposar el final de l'amistat i de la seva relació amorosa. «Entre els meus 1.000 defectes, en tinc un que és el pitjor: confiar cegament en les persones. És una pena la fredor, crueltat i repugnància que hi ha a l'interior de moltes d'elles», escrivia a Instagram.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La coneguda cara per la qual Marina torna a somriure

Poc li ha durat a Marina la decepció que va sentir després de la seva ruptura sentimental amb Jesús i Isaac. Dos fracassos amorosos que no han pogut evitar que la jove es torni a il·lusionar amb un nou amor. En aquesta ocasió, la sevillana s'ha deixat portar per la bona sintonia que té amb Alberto Santana, exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i se'ls ha pogut veure tots dos molt afectuosos. 

Rafa Mora ha estat l'encarregat de fer pública aquesta nova relació després de publicar un vídeo en els seus 'stories' d'Instagram on veiem Santana i Marina compartint un sopar junts i brindant, mentre uns cors surten dels caps dels dos protagonistes. A més, com a banda sonora, es pot escoltar la cançó de 'La bella i la bèstia'.

Durant els pocs segons que dura el vídeo, és més que evident la bona relació que hi ha entre Marina i Santana, fidel reflex que la seva relació és molt més que amistat. D'aquesta manera, la jove posa punt final als rumors que la relacionaven amb un altre temptador de l'illa, Simone, amb el qual només manté una amistat.

De moment, ni Marina ni Santana han confirmat la relació, però l'extronista també ha compartit al seu perfil d'Instagram un moment del sopar amb Marina, on es pot veure la sevillana, una mica nerviosa quan Alberto es dirigeix a ella: «Temptacions a mi, Marina?», li pregunta, mentre la jove mira a la càmera. «No et posis nerviosa», li diu el canari.

La guerra oberta amb Isaac, el 'Lobo'

Mentre Isaac segueix compartint amb els seus seguidors nombroses instantànies al costat de Lucía, el jove manté una guerra oberta amb el pare de Marina. Una guerra que s'acabarà als jutjats després que 'Lobo' hagi decidit interposar una demanda contra José Luis per insinuar que durant la seva relació amb la seva filla, Isaac no la va tractar bé.

«Ja li arribarà», afirmava Isaac sobre la decisió de posar tot en mans del seu advocat. Per la seva banda, Marina feia tota una declaració d'intencions, afirmant com de penedida estava d'haver confiat en Isaac, quan aquest només li explicava mentides. No obstant això, el que va ser temptador a 'La isla de las tentaciones' 'no li guarda cap rancor i deixa la porta oberta a una possible reconciliació. «Jo, per la meva banda, no he acabat malament, li desitjo el millor sempre, espero que li vagi molt bé en tot, però jo he decidit seguir la meva vida sense ella i és el que vull i em ve de gust. D'aquí a un temps, potser si vol ser la meva amiga i que ens portem bé, no li diré que no», confessava.