TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Marina Monzón, filla de El Gran Wyoming, ha col·laborat a 'El Intermedio' i 'Espejo Público'

Ha treballat a la redacció del programa de La Sexta, així com de reportera per a Susanna Griso
Marina Monzón va ser l'encarregada de cobrir el missatge de Nadal del rei, l'any 2015 | redes sociales

 

Marina Monzón és una periodista de 27 anys que a la seva edat compta amb un currículum envejable. Fins al moment, ha treballat com a reportera per 'Espejo Público', així com el la redacció de 'El Intermedio', dos dels programes més prestigiosos amb els que compta Atresmedia. No obstant això, hi ha una dada d'ella que possiblement no coneixíeu.

 

El seu nom impedeix que sigui relacionada amb algú important dins del sector. Això és pel fet que el seu pare, José Miguel Monzón, és popularment conegut com El Gran Wyoming, sent molt pocs els que coneixen la seva verdadera identitat. A causa d'això, és possible que, en veure a la Marina en antena, no fos possible reconèixer de qui es tractava. 

 

La informació va aparèixer arran de la publicació del llibre del presentador de 'El Intermedio', titular «¡De rodillas, Monzón!», on confessava haver treballat amb la seva filla en el mateix programa. La revelació donada per Wyoming ha tingut un important impacte, ja que el presentador és conegut per tractar temes de política, mentre que no és un assidu pel que fa a comentar la seva vida privada. 

 

Relacionada amb Atresmedia

La publicació del periodista va detallar que la seva filla va ser inclosa en la redacció d'un dels programes referents de la graella espanyola, el qual es caracteritza per la seva mescla d'humor i política. Es considera que, la seva col·laboració al programa que presenta El Gran Wyoming podria haver estat una de les primeres experiències professionals de Marina Monzón.

 

Des d'aquest punt de partida, també s'ha descobert que la filla del famós presentador també havia estat part de l'equip de Susanna Griso a 'Espejo Público' fent, en múltiples ocasions, de reportera per l'emissió. Entre la seva experiència, destaca les seves entrevistes al carrer amb l'exministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, així com amb els expresidents del govern espanyol, José María Aznar i Felipe González, entre d'altres. 

 

Els qui la coneixen, destaquen d'ella que la seva arribava al context televisiu no va venir lligada a la seva posició de filla de El Gran Wyoming. De fet, afirmen que és totalment al contrari, ja que Marina Monzón ha destacat per ser una treballadora implicada, fusionar-se amb la resta de l'equip i mai utilitzar la seva carta per arribar més amunt que els seus companys.

 

Marina Monzón i el seu pare, José Miguel Monzón, 'El Gran Wyoming' | Catalunyadiari.com

El Gran Wyoming, al cim de la seva carrera

Per la seva part, el pare de Marina Monzón, José Miguel Monzón, més conegut com 'El Gran Wyoming', es troba en un dels moments més importants de la seva carrera. El seu rostre no deixa d'ocupar les primeres posicions en la graella televisiva, gaudint d'un programa d'èxit i prestigi nacional, com és 'El Intermedio', l'únic de La Sexta que no ha tallat la seva emoció des que la cadena va néixer el 2006.

 

En l'àmbit privat, dos anys enrere es va descobrir que Wyoming va començar una relació amb Irene Muñecas, una dona de 25 anys menys que ell, la qual va sorprendre a tots els mitjans en sortir a la llum. No obstant això, la parella va decidir evitar l'àmbit públic en la seva relació, pel que es desconeix la situació actual sentimental d'ambdós. José Miguel Monzón s'ha caracteritzat per ser un element televisiu al qui no li importa estar en primera línia de la polèmica, sempre que sigui per problemes polítics. En canvi, en el referent més personal, sempre ha prioritzat per mantenir la seva vida en secret i evitar que els mitjans dominessin quina era el seu estat privat

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris