Mario Vaquerizo al fotoreclam de 'Tu cara me suena 8'

La cara de Telecinco que Mario Vaquerizo no pot ni veure

Es tracta d'una de les figures més importants de la cadena

Mario Vaquerizo és un dels habituals convidats a nombrosos programes de televisió, perquè li encanta el medi. Així, tot i que treballa en l'àmbit musical sent el líder de les 'Nancys Rubias', està molt al dia de tot el que succeeix a la pantalla petita. I, precisament per aquest motiu, ara no ha dubtat a donar a conèixer la seva opinió sobre un rostre molt conegut de Telecinco, i ha sorprès a tothom criticant a una de les grans 'estrelles' de l'esmentada cadena. Ens estem referint a Ana Rosa Quintana, la 'reina dels matins'.

La crítica de Vaquerizo

El marit d'Alaska, que fa poc passava pel quiròfan, no sol 'tenir pèls a la llengua', fet que ha tornat a demostrar deixant clar que no aguanta la presentadora de 'El programa de AR'. Concretament, ho ha fet a través del seu compte de Twitter, on ha deixat el següent comentari: «No suporto a Ana Rosa Quintana. A algú li passa com a mi? És, com diu un 'tuit' que vaig llegir fa poc, com l'horari d'hivern: no li agrada a ningú, però segueix aquí».

Amb aquest comentari inesperat s'ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. Així, aquesta publicació ha aconseguit tant un important nombre de 'retuits' com també de comentaris, i tot i que hi ha qui segueixen defensant la presentadora, la majoria dels missatges li donen la raó a Mario Vaquerizo, on bona mostra d'això són alguns com aquests:

  • «Des que va començar la pandèmia he deixat de veure el seu programa perquè acabava amb una mala llet...».
  • «Va començar a ser tan parcial que em vaig començar a atipar».
  • «Sempre tinc l'esperança d'un discurs matiner just, però em defrauda una vegada darrere l'altra. Està massa condicionada pel seu marit, el possible delinqüent».
  • «La 'salvapàtries' enviant als seus reporters als portals de les cases si algun entra a la presó, però del seu marit no diu ni piu. Que parli de Villarejo i del seu marit».
  • «Jo tampoc la suporto, cada dia menys. Irradia odi».
Ana Rosa Quintana vestida de rosa al sofà del seu programa
Ana Rosa Quintana és detestada per Mario Vaquerizo i molts espectadors | TELECINCO

D'aquesta manera, queda clar que hi ha moltes persones que opinen com Mario Vaquerizo perquè, des d'un temps cap aquí, cada vegada han anat sorgint més veus en contra d'Ana Rosa Quintana. Han anat sorgint no només pels escàndols del seu espòs (Juan Muñoz) sinó també per la seva relació amb el comissari Villarejo. I a això s'ha afegit que fa temps que la periodista va deixar de banda la suposada imparcialitat que ha de tenir un professional dels mitjans. El seu programa és una desfilada d'entrevistes amables a polítics de dretes i un continu atac als d'esquerres.