Imatge d'Ana Rosa Quintana somrient.

El marit d'Ana Rosa Quintana rep una fotografia del petó que canviarà la seva vida

Ana Rosa Quintana, enxampada en un iot i amb una imatge sorprenent

Ana Rosa Quintana està aprofitant al màxim les últimes setmanes de descans abans de tornar a la feina. La presentadora més famosa de la televisió donava una agradable sorpresa als seus companys de feina amb un «Ja soc aquí» que encara ressona a Telecinco.

Va ser a la festa de final de curs de la seva productora. Allà es va retrobar amb molts companys que feia temps que no veia i tothom es va alegrar molt que el seu retorn ja tingui data.

Ana Rosa ja és a la fase final de la seva recuperació del càncer de mama. Amb els cabells a l'estil pixie i tenyits de ros i un gran somriure, la madrilenya vol girar full d'aquest dur episodi de salut.

Va afirmar que el tractament ha estat dur, encara que sembla que hi ha respost favorablement i al setembre té previst tornar al seu programa. Mentrestant aprofita al màxim l'estiu descansant, en calma i molt pendent d'aquests últims mesos de recuperació.

Això no implica que no estigui gaudint al màxim de l'estiu i així ho testifica aquest dimecres una revista. L'han enxampat en unes fotos que ningú no esperava veure, almenys ara.

Ana Rosa Quintana, enxampada en un iot a Eivissa

Ana Rosa Quintana està gaudint del sol, el mar i les vacances a Eivissa. Acompanyada del seu marit, Juan Muñoz, la presentadora ha estat fotografiada pels paparazzi a bord d'un iot a l'illa balear. Allí se l'ha pogut veure relaxada i lluint un banyador que cobria totalment la part superior del seu cos.

També ha estat especialment curosa en cobrir-se el cap amb barrets i els ulls amb ulleres per protegir-se de l'intens sol d'aquests dies.

Per prescripció mèdica, i a causa de l'operació a què va ser sotmesa fa unes setmanes, no li pot donar el sol en aquesta part del seu cos. El seu marit Juan l'acompanya en tot moment a la seqüència fotogràfica.

Visiblement més relaxat que quan temia per la vida de la seva dona, ha estat molt pendent d'Ana Rosa, posant-li crema, abraçant-la i fins i tot besant-la a la coberta del iot.

Ana Rosa, preparada per a la tornada

Ana Rosa Quintana té moltes ganes i idees per a la seva nova etapa al capdavant del programa matinal de Telecinco. Com apuntava, entre misteriosa i incisiva, «ve una tardor calenta i jo vull ser-hi quan passi el que hagi de passar. Que espero que passi el que jo vull que passi», va admetre.

Veure-la tan animada i amb la visió de sempre per a l'actualitat i les notícies, tranquil·litza molt Juan Muñoz, el seu marit. L'andalús ha passat un infern durant aquest temps al costat de la periodista.

Muñoz ha patit molt, pensant en les conseqüències que podia tenir el càncer per a la seva dona i estar al seu costat en tot moment ha estat de gran ajuda per recuperar-se.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana, pletòrica pensant en la seva tornada a la feina. | GTRES
 

Juan ha estat més tranquil, relaxat i pendent des de la satisfacció i l'agraïment per veure-la tan bé i pràcticament curada.

Ara, Ana Rosa Quintana i el seu marit ja veuen la llum i ho han volgut celebrar amb aquesta escapada al costat d'uns amics. Durant aquests dies, Ana Rosa ha continuat mantenint els seus hàbits alimentaris i les seves rutines d'exercici, fonamentals per tenir una bona salut.

Fa un temps, Ana Rosa ja va donar pistes de la seva afició a «les verdures i fruites, a allò que és natural i ecològic». També ha eliminat de la seva dieta «el sucre, els processats, els greixos, l'alcohol i tot el que ja sabem i no fem».

Segons Ana Rosa, «alimentar-se bé i fer exercici funciona». Està clar que en el seu cas és totalment cert.